Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 10:38

Ο Α.Ο. Φολεγάνδρου για φιλικά στην Μήλο

pammiliakos-folegandos-1-10-2012-1

Tην περασμένη Κυριακή (30/9) η ομάδα ποδοσφαίρου Φολεγάνδρου στα πλαίσια των φιλικών σχέσεων που έχουν αναπτυχτεί με την ομάδα του Παμμηλιακού, μετακινήθηκε στην Μήλο για να δώσει φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Η αρχική πρόθεση ήταν με διοργανωτή τον Παμμηλιακό να βρεθούν στην Μήλο οι ομάδες της Σερίφου, Σίφνου, Φολεγάνδρου και ο Παμμηλιακός για την διοργάνωση ενός 2ημερου τουρνουά μεταξύ των ομάδων μας. Για διαφόρους λόγους αυτό δεν καταστεί τελικά δυνατό (ελπίζουμε την επομένη χρόνια να τα καταφέρουν). Κατόπιν τούτου το πρόγραμμα φιλικών αγώνων κατέληξε ως εξής:
pammiliakos-folegandos-1-10-2012-2

folegandros-venianakisΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (30/09) 18:00ΜΜ
ΡΕΜΒΗ - Α.Ο. ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ (01/10) 17:30ΜΜ


Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των παικτών των τριών ομάδων.

Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν:

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 5 - 0.
ΡΕΜΒΗ - Α.Ο. ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 0 - 6.

Χωρίς αυτά βέβαια να έχουν ιδιαίτερη σημασία για αυτόν τον λόγο άλλωστε δεν γίνεται και εκτενέστερη αναφορά.

ao-folegandrou-2012-1

Την φιλοξενία των παικτών της ομάδας της Φολεγάνδρου όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ανέλαβε το Δ.Σ. του Παμμηλιακού και το ταξιδιωτικό γραφείο ¨brau kat travel¨. Γι αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του ΑΟ Φολεγάνδρου θέλουν να τους ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά για την προσφορά τους αυτή και να ευχηθούν στην ομάδα του Παμμηλιακού, να έχουν μια πολύ καλή αθλητική χρόνια με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς και άλλα προβλήματα.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι σκοπός του ΑΟ Φολεγάνδρου για φέτος είναι να καταφέρει να δώσει και άλλα φιλικά παιχνίδια, με διάφορες ομάδες των γύρω νησιών, στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται ώστε να οργανωθεί ένα ποδοσφαιρικό τμήμα που θα μπορέσει κάποια στιγμή να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares