Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 08:31

Σήμερα, τετάρτη ο Μεγάλος Τελικός στην Τήνο

podosfairo-tinos-5x5-2012-1

Άμπαλοι - Κούβακες 11-9

Τον πρώτο ημιτελικό πολλοί των χαρακτήρισαν ως το παιχνίδι των Γκολ, αφού το τελικό σκορ έδειξε 11-9 υπέρ της ομάδας των Άμπαλων.

Και οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι όπως αρμόζει σε έναν ημιτελικό αλλά η θέληση και λίγο η δύναμη έκανε την διαφορά στο παιχνίδι. Με το γκόλ του Δαρμή άνοιξε το παιχνίδι μετά από αρκετή ώρα και με 2 ατομικές προσπάθειες του Ζαλώνη η ομάδα των άμπαλων έκανε το 3-0 . Μια έξυπνη αντεπίθεση έκανε το 3-1 για τους κούβακες με τον Μουσάι. Στην επαναφορά του παιχνιδιού πήρα πάλι μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι με τους Ζαλώνη και Ξενόπουλο

αντίστοιχα να κάνουν το 5-1. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα των Κούβακων μείωσαν σε 5-2. 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά η ομάδα των Άμπαλων με 2 γρήγορα γκόλ του Ξενόπουλου να κάνει το 7-2 και να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα. Σειρά είχε να σκοράρει η ομάδα των κούβακων με ένα γκόλ του Βελούδιου  ,ένα του Κίλι και ένα του Μουσάι μείωσαν ξανά σε διαφορά 2 γκόλ 7-5. Όμως πάλι η ομάδα των άμπαλων με τον Δαρμή να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ και τον Ζαλώνη να πετυχαίνει κ'άλλο γκόλ το σκόρ ξανάνοιξε στο 9-5. Εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση απο πλευράς κούβακων με 2 γρήγορα και έξυπνα γκολ να μειώνουν στο 9-7 με τα νεύρα και την πρώτη κίτρινη κάρτα να πηγαίνει στον Μουσάι για διαμαρτυρία. Τέλος με δυο ομαδικές  ενέργειες των άμπαλων και σωστό πλασάρισμα από πλευράς Ζαλώνη το ματσ ήταν 11-7 και είχε 3 λεπτά για να λήξει ο ημιτελικός. Το μόνο που κατάφεραν οι Κούβακες ήταν να μειώσουν σε 11-9.

 

podosfairo-tinos-5x5-2012-2

Φανάρ Μπαχτσέ - Friends 4-2

Το παιχνίδι άρχισε πιο ομαλά από οτι το περιμέναμε με το πρώτο γκόλ να σημειώνεται στο 15' από τον Λειβαδάρη Γ. Και το 1-1 να γίνεται μετά από 2 φάσεις από τον Δελλατόλα Φ. Τρομέρές εμφανίσεις και από τα 2 τέρματα Ζαλώνης (Φανάρ Μπαχτσέ) και Βίδος(Friends).Με το ημίχρονο να τελειώνει στο 2-1 με ωραίο γκολ του Δελλατόλα Α. 
Στο Δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες ξεκίνησαν με τον ίδιο ρυθμό με τις σκληρές άμυνες. Τότε ήταν η σειρά πάλι του Δελλατόλα Φ. να σκοράρει και να κάνει το 2-2 όπου και φαινόταν οτι το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση η Φανάρ Μπαχτσέ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με γκολ του Δελλατόλα Α. να κάνει το 3-2 και τον Παλαμάρη Α. να κάνει το 4-2 και να τελειώνει το παιχνίδι 3 λεπτά πριν από την λήξη. Στην επαναφορά του παιχνιδιού η ομάδα των Friends είχα την ευκαιρία να κερδίσουν 2 πέναλτι λόγω φάουλ της αντίπαλης ομάδας αλλά κανένα από τα 2 πέναλτι δεν αξιοποίησαν.

Την Τετάρτη στις 8 ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Φανάρ Μπαχτσέ με τους Άμπαλους

 

Επιμέλεια Εξιλζές Γιάννης

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares