Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 10:19

Την έκαναν «Τζαμάικα» οι Πανωχωριανοι Σερίφου

pano xora-jamaika 30-5-2012-1

Τους απαραίτητους βαθμούς πήρε η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ στο ματς απέναντι στην Τζαμάικα, παίζοντας με υπομονή στην επίθεση και με αυτοθυσία την άμυνα πήρε την νίκη και εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα.

Σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες για γκολ η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πέτυχε επτά γκολ συνολικά ενώ κράτησε το μηδέν στην άμυνα παρά τα κενά στη μεσαία γραμμή.

Από το ξεκίνημα έδειξε τις προθέσεις όταν στο πρώτο σουτ του Κουβάτσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Με απόλυτη ψυχραιμία κυριάρχησε επιθετικά και το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Κουβάτσος από σέντρα του Λιβάνιου Ν. Παρά τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ δεν δέχθηκε κανένα γκολ στο πρώτο μέρος, αντίθετα σκόραρε ακόμη δυο γκολ, ένα με απευθείας φάουλ του Κουβάτσου και ένα με σουτ του Κανταρέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε η Τζαμάικα εμφανίστηκε πιο κινητική, εκμεταλλεύτηκε τα κενά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και με συνεχόμενες πάσες προσπαθούσε να σκοράρει. Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες καθώς βρήκαν σε καλή μέρα την άμυνα και τον τερματοφύλακα που δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν ένα γκολ. Μόλις η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της στο κέντρο έκλεισε τα κενά και με συνεχείς αντεπιθέσεις σκόραρε το ένα γκολ μετά το άλλο.

Με πρωταγωνιστή τον Κουβάτσο ο οποίος πέτυχε ακόμη τρία γκολ και με ακόμη ένα του Λιβάνιου Ν. η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πήρε μια ευρεία νίκη και τους δυο βαθμούς ενώ σε συνδυασμό με την ήττα της Samata από τους Ερημίτες ξεκόλλησε από την ισοβαθμία και πήρε το πλεονέκτημα. Αν στα επόμενα τρία παιχνίδια δεν χάσει βαθμό ξεφεύγει από τους διώκτες της και είναι σίγουρα στην τρίτη θέση. Έχει όμως δύσκολα παιχνίδια με ομάδες που μάχονται για μια θέση στην οχτάδα των play-off.

 

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Πέτρος

10

-

Δανής Πέτρος

9

-

Βασιλόπουλος Ανδρέας

10

-

Λιβάνιος Νίκος

9

1

Κοτσέτας Διονύσης

8

-

Κανταρέλης Λάμπρος

9

1

Γούναρης Γιώργος

9

-

Κουβάτσος Μπάμπης

10

5

Καραγκούνης Άκης

9

-

Σκόρερς

Ονοματεπώνυμο Αγώνες Γκολ

Νικολόπουλος Δημήτρης 16-31
Κουβάτσος Μπάμπης 10-26
Κανταρέλης Λάμπρος 21-22
Λιβάνιος Βαγγέλης 23-13
Αντωνάκης Νίκος 17-11
Λιβάνιος Νίκος 22-12

Στέργιος Γιώργος 5- 4
Καραγκούνης Άκης4-2

Κοτσέτας Διονύσης 8-2

Μπαρτζώκας Παντελής 6-2

Γούναρης Γιώργος 24-2

Κυρίτσης Γιώργος 17-2
Σταματάκης Γιάννης 3-1

Νίνης Παντελής 13-1
Βασιλόπουλος Ανδρέας 22-1

ba8mologia 30-5-2012

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares