Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012 19:04

Νίκη δια ροπάλου για τους Σερφιώτες

pano xwra-8yella2012-fasime

Θέαμα, Γκολ και στο τέλος ξύλο, είδαμε στο ματς απέναντι στην Θύελλα, όπου οι δυο ομάδες είχαν την υπεροχή σε κάθε ημίχρονο η καθεμία, με την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ΣΕΡΙΦΟΥ να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να παίρνει την νίκη παίζοντας επιθετικά από τα μισά του δεύτερου ημιχρόνου και μετά και πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε 10 λεπτά το ένα πίσω από το άλλο.

Το ματς χάλασε δυο λεπτά πριν από το τέλος η άμυνα της Θύελλας και ο πάγκος της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ ήρθαν στα χέρια μετά από προκλήσεις εκατέρωθεν και άσεμνες χειρονομίες.

Με ένα έξυπνο σουτ η Θύελλα προηγήθηκε από νωρίς στον αγώνα και λίγα λεπτά αργότερα έκανε και το 2-0 με μακρινό σουτ ύστερα από ολιγωρία του τερματοφύλακα της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ. Η τύχη ήταν με το μέρος της Θύελλας στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σε κάθε προσπάθεια της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ για γκολ η μπάλα δεν τις έκανε το χατίρι. Σαν να μην έφτανε και αυτό ήρθε και το τρίτο γκολ για την Θύελλα κυριολεκτικά ουρανοκατέβατο, όταν σε μια απομάκρυνση της άμυνας η μπάλα πήρε ύψος και βρέθηκε στα πόδια αντιπάλου ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ κατάφερα να μειώσει με σουτ του Νικολόπουλου για το 1-3.

Μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους η Θύελλα σκόραρε και πάλι για το 1-4 ενώ λίγο μετά είχαμε αποβολή για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ και η ομάδα αποδιοργανώθηκε με κίνδυνο να υποστεί συντριβή. Η αμυντική γραμμή κράτησε και μετά από το time-out άρχισε η αντεπίθεση. Με φουλ επίθεση και με ένα αμυντικό μόνο η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πίεσε ψηλά έπαιρνε τις εύκολες μπάλες και σκόραρε ακατάπαυστα. Όχι μόνο ισοφάρισε σε πέντε λεπτά πετυχαίνοντας τρία γκολ με Κουβάτσο, Νικολόπουλο και Κανταρέλη, αλλά στα επόμενα λεπτά πήρε κεφάλι στο σκορ και προβάδισμα δυο γκολ.

Με την ανατροπή και το σκορ στο 6-4 τα αίματα άναψαν και κάποιες κουβέντες και χειρονομίες μπροστά σε μικρά παιδία μετατράπηκαν σε μπουνιές κλοτσιές και χτυπήματα, που μόνο στο ήθος της ομάδας μας δεν αρμόζουν. Επτά χρόνια τώρα δεν είχαμε δώσει δικαίωμα σε κανένα στο πρωτάθλημα, όμως η ερειστικότητα των αντιπάλων θόλωσε τον πάγκο της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ και με το σκορ υπέρ της ομάδας μας μπήκαν στο γήπεδο και δημιουργήθηκε πανικός. Με τους ψυχραιμότερους να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα το παιχνίδι διεκόπη δυο λεπτά πριν το τέλος του.

 

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Πέτρος

8

-

Δανής Πέτρος

8

-

Βασιλόπουλος Ανδρέας

9

-

Λιβάνιος Νίκος

9

-

Λιβάνιος Βαγγέλης

8

-

Κανταρέλης Λάμπρος

9

1

Γούναρης Γιώργος

9

-

Κουβάτσος Μπάμπης

9

2

Νικολόπουλος Δημήτρης

9

3

Καραγκούνης Άκης

9

-

 ba8mologia pano-xora-26-2012

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares