Δευτέρα, 09 Απριλίου 2012 16:00

Οι "Πειρατές" πρωταθλητές Σίφνου για πρώτη φορά στην ιστορία τους !

Peirates-tropaio

11ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 Σίφνου "Ιωάννης Αναπλιώτης" Τελικός 2012

Τελικός
Ταύροι - Πειρατές: 1 - 3 (παράταση) κανονική διάρκεια: 1 - 1


Γκολ:
(Ταύροι): Χρύσος Γιώργος.

(Πειρατές): Κίτσαλης Αλέξανδρος, Κίτσαλης Γιώργος, Μπελιός Ντίνος.

Οι Πειρατές είναι οι πρωταθλητές Σίφνου για το 2012 μετά τη δύσκολη νίκη τους επί των Ταύρων με 3-1 στην παράταση!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Πειρατές να προσπαθούν να επιτεθούν αλλά τους Ταύρους να έχουν "χτίσει τείχος" στην άμυνα και πραγματικά να μην γίνεται φάση. Ναι μεν υπήρχε κατοχή από τους Πειρατές αλλά όπως έχει πει και ο Αλέφαντος "δεν υπάρχει κατοχή στο ποδόσφαιρο, κατοχή είχαμε το 40".

Έτσι με τους Ταύρους να χτυπάνε στις αντεπιθέσεις οι μόνες αξιόλογες φάσεις ήταν ένα χαμένο τετ-α-τετ του Αλέξανδρου Κίτσαλη του οποίου του "έφυγε" το κοντρόλ μετά από πάσα του Σπύρου Λεμπέση και δυο δύσκολες αποκρούσεις του γκολκίπερ των Πειρατών Παναγιώτη Χρύσου σε σουτ των Ταύρων, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 0-0.

Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε το ίδιο βιολί αλλά ο Αλέξανδρος Κίτσαλης με το πόδι πατημένο στο γκάζι από τα προηγούμενα ματς άνοιξε το σκορ με πλασέ από κοντά, κάτι που πανηγύρισε έξαλλα.

Όμως οι Ταύροι δεν έφτασαν τυχαία εδώ κάτι που έδειξαν δυο φάσεις μετά, αφού με "σλάλομ" από δεξιά ο Αντώνης "Πλύντης" Καλογήρου "έσπασε" στη μικρή περιοχή στον Γιώργο "Ζοζέ" Χρύσο που με τεχνικό σουτ έκανε το 1-1.

Μέχρι το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου και οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες να κερδίσουν το ματς με τους Πειρατές από τη μια με τον Κώστα Μαστρόκαλο και τους Ταύρους από την άλλη με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Νίκο Δεπάστα να χάνει 2 κλασσικές ευκαιρίες.

Έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση όπου στο πρώτο ημίχρονο επιτέλους είδαμε κάτι που περιμέναμε να δούμε τόσους αγώνες! Το "ψυχρό" πλασέ του Γιώργου Κίτσαλη των Πειρατών ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε όπως μόνο αυτός μπορεί και έγραψε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ο Αντώνης "Φώτης" Ατσόνιος γύρισε το πόδι του, κάτι που οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή και στη συνέχεια λίγο πριν το τέλος μετά από την ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ των Ταύρων Γιάννη Κάραβου μετά από σουτ του Αλ. Κίτσαλη ο Ντίνος Μπελιός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του τελικού σκοράροντας και κλειδώνοντας το τρόπαιο για τους Πειρατές!
Μετά τη λήξη ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους νικητές ενώ παρέλαβαν τα μετάλλια τους οι φιναλίστ και ο Νίκος Δεπάστας των Ταύρων τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Φυσικά στο τέλος της βραδιάς έγινε από τον Δήμαρχο Σίφνου Κο Ανδρέα Μπαμπούνη η απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5Χ5 Σίφνου "Ιωάννης Αναπλιώτης" στην ομάδα των Πειρατών!

Άρθρο: Μπελιός Ντίνος

Φωτογραφίες: Τρούλλος Ανδρέας

Επιμέλεια: Βασάλος Χρήστος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares