Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012 13:35

Μεγάλες νίκες για Ταύρους και Πάνθηρες

peirates-pan8ires-2-2012

 Πρωτάθλημα Σίφνου. 11η αγωνιστική (α μέρος)

Μερόπη - Ταύροι: 1 - 6
Γκολ:
(Μερόπη): Μαργιάνος Βασίλης (αυτογκόλ).
(Ταύροι): Δεπάστας Νίκος (4), Καλογήρου Αντώνης (2).


William Hill Sports Το ματς αυτό και οι πέτρες ήξεραν ότι θα το χαρακτήριζε η ένταση, κάτι που μάζεψε αρκετούς "φίλους της έντασης" περισσότερο και λιγότερο του ποδοσφαίρου στις εξέδρες οι οποίοι εν τέλει δικαιώθηκαν. 

Κατεβαίνοντας και οι 2 ομάδες με εξαιρετικές 5αδες έγινε ενα ντέρμπι με ζόρικα μαρκαρίσματα αλλά και εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε περιπτώσεις από την αρμάδα του Γιώργου "Ζοζέ" Χρύσου. Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά αλλά με σαφή υπεροχή των Ταύρων οι οποίοι μετουσίωσαν την υπεροχή αυτή σε γκολ με μια εξαιρετική ενέργεια του Αντώνη "Πλύντη" Καλογήρου (ο οποίος έκανε μακράν το καλύτερο του ματς) που πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.

Η Μερόπη πάλευε αλλά ανορθόδοξα, αφού τόσο ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Δημήτρης Ζάσκας δεν έβρισκε τους χώρους να δράσει αλλά και η πολυδιαφημισμένη μεταγραφή Γιώργος "Τουρίστας" Κασιώτης δεν έπαιξε σύμφωνα με τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει. Οι αψιμαχίες που δημιουργήθηκαν μεταξύ του Νίκου Κάραβου και του Νίκου Δεπάστα με τον (παραδόξως) ψύχραιμο Αντώνη "Φώτη" Ατσόνιο να κρατάει τις ισορροπίες τελικά ευνόησε τους Ταύρους οι οποίοι με τον Νίκο Δεπάστα (που συνέχισε να σκοράρει κατά ριπάς σε ένα ακόμα ματς) να κάνει το 2-0 με σουτ στο "παράθυρο" της εστίας της Μερόπης και να φορτώνει με άγχος τους Μεροπιανούς οι οποίοι τελικά πριν λήξει το ημίχρονο κατάφεραν να μειώσουν με αυτογκόλ του Βασίλη Μαργιάνου ο οποίος μετά από παράλληλη σέντρα έστειλε κατά λάθος την μπάλα στην εστία της ομάδας του.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με ένταση αφού σκληρά τζαρτζαρίσματα και "κουβέντες" μεταξύ των αντιπάλων έδιναν και έπαιρναν! Η Μερόπη προσπάθησε πάλι να πιέσει άκαρπα όμως αφού σε μια οργανωμένη επίθεση των Ταύρων ο "Πλύντης" έβαλε και το δεύτερο γκολ του κάνοντας το έργο της Μερόπης ακόμα πιο δύσκολο. Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι μετά από κάθε γκολ των Ταύρων ο Δημήτρης Ζάσκας εκτελούσε τις σέντρες ύπουλα και ενώ οι αντίπαλοι ακόμα πανηγύριζαν με σκοπό να τους πιάσει στον ύπνο, αλλά επειδή το κακό ποτέ δεν αποδίδει, δεν τα κατάφερε σε καμμία από τις πολλές φορές που προσπάθησε.

 

Για να επανέλθουμε στα του ματς και να ολοκληρώσουμε το μόνο που συνέβη στη συνέχεια ήταν τα 3 γκολ του Νίκου Δεπάστα που εκμεταλλεύθηκε κενούς χώρους αλλά και τα πόδια του που είχαν πάρει φωτιά!

Η Μερόπη συνέχισε όπως έκανε σε όλο τον αγώνα μέχρι το τέλος να μη μπορεί να κάνει κάποια κλασσική ευκαιρία παρά μόνο κάποια σκόρπια σουτ που εξουδετέρωσε εύκολα ή δύσκολα ο keeper και αρχηγος της ομάδας Γιώργος "Ζοζέ" Χρύσος.

Εν τέλει οι Ταύροι με τη νίκη τους αυτή στην ουσία καπάρωσαν άξια την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και περιμένουν την ολοκλήρωση της όπως και της φάσης των playoff για να μάθουν την ομάδα που θα βρεθεί στο δρόμο τους με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό!



LMS - Πάνθηρες: 1 - 4
Γκολ:
(LMS): 
Ατσόνιος Γιώργος.

(Πάνθηρες): Μπιρπανάγος Δημήτρης (3), Σαβιολίδης Χρήστος.


Άλλο ένα παιχνίδι με ένταση στην 11η αγωνιστική! 

Πιο πολύ ματς "ο θάνατος σου - η ζωή μου" θα το χαρακτήριζα αφού στην ουσία ο νικητής εξασφάλιζε κατά πολύ την είσοδο του στην 6αδα και στα play-off! William Hill Sports

Οι Πάνθηρες ξεκίνησαν δυνατά αλλά αναποτελεσματικά αφού είχαν ανούσια υπεροχή λόγω της μέτριας εμφάνισης του Χρήστου "Savio" Σαβιολίδη αλλά και της εμφάνισης των LMS που σε αντίθεση με άλλα ματς σε αυτό έτρεχαν σαν δαιμονισμένοι μαρκάροντας παντού.

Τελικά υπό την άψογη καθοδήγηση του αρχηγού αλλά και coach για το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω ίωσης Νίκου Κολαράκη οι Πάνθηρες με τον Δημήτρη "Ποστμαν" Μπιρπανάγο βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν τον πραγματικά εκπληκτικό keeper των LMS Αντώνη "Κουρούνα" Κορακή. Τελικά το ημίχρονο τελείωσε με τους Πάνθηρες δίκαια να προηγούνται με 1-0 και τους LMS να ελπίζουν βάση απόδοσης στην ανατροπή.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι. Οι LMS έτρεχαν αλλά οι Πάνθηρες υπερείχαν και έτσι ο "Ποστμαν" έκανε το 2-0. Οι 
LMS όμως δεν το έβαλαν κάτω και έκαναν σχετικά γρήγορα το 2-1 με τον Γιώργο Ατσόνιο (που και αυτός υπερέβαλε εαυτόν) βάζοντας φωτιά στο ματς.

Στη συνέχεια (αντίθετα με όσα μας έχει δείξει μέχρι τώρα) ο Γιαννούλης Λουκατάρης έπιασε "αέρα" σε κομβικό τετ-α-τετ, ενώ 7 λεπτά πριν τη λήξη ο "Savio" έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα των LMS μετά από σουτ του Δημήτρη Μπιρπανάγου κάνοντας το 3-1 που όμως δεν έφτανε σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς οι Πάνθηρες είχαν χάσει με 7-5 στον πρώτο γύρο και έτσι ο "Ποστμαν" λίγο πριν το τέλος με σουτ στον ουρανό της εστίας έκανε το 4-1!

Στα λεπτά που απέμεναν οι LMS προσπάθησαν να μειώσουν αλλά ήταν δύσκολο να περάσουν τους "δίδυμους πύργους" της άμυνας των Πανθήρων Νίκο Βεντούρη και Θοδωρή Διαρεμέ. 

Με τη νίκη τους αυτή οι Πάνθηρες μπήκαν στην 6αδα για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος και ατενίζουν το μέλλον τους στο θεσμό από καλύτερη θέση.



Άρθρα: Ντίνος Μπελιός

Επιμέλεια: Χρήστος Βασάλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares