Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 17:34

Κανονικά η 7η αγωνιστική του τοπικού ποδοσφαίρου Θήρας...

podosfairo dappos 2011

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 7/2/2012 & ώρα 13:00 στα γραφεία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με θεμα συζήτησης το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και τους λόγους της αναβολής της αγωνιστικής που μας πέρασε.

William Hill Sports

Παρόντες ο πρόεδρος κος Καντζελης,  ο γιατρός των αγώνων κος Μιχας και ο εκπρόσωπος των διαιτητών κος Βαϊλας.
Ο κος Καντζελης ανέλυσε τους λόγους της απόφασης του που οδήγησαν στην αναβολή των παιχνιδιών με κύρια αιτία την απουσία του γιατρού εκτός Σαντορίνης παραμονή των αγώνων, πράγμα που έκανε αδύνατη την καθιερωμένη διεξαγωγή των αγώνων. Όλα βαδίζουν κάτω από ένα πρόγραμμα ώστε να δίνουμε  την δυνατότητα σε κάποιους να αθλούνται στον ελεύθερο χρόνο τους.
 Η διαιτησία ήταν το επόμενο στάδιο της συζήτησης. ο πρόεδρος επισήμανε ότι είναι ευχαριστημένος από το επίπεδο των διαιτητών και την απόδοση τους και ότι μέσα από το τοπικό αποκτούν εμπειρίες.
 Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των διαιτητών ξεκαθάρισε ότι οι διάτρητες είναι απόλυτα προσαρμοσμένοι στα καθήκοντα τους και ότι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στα λόγια του προέδρου.
Συμπέρασμα :
Ο κος Καντζελης κατα την διάρκεια της συνάντησης επέλυσε κάθε απορία των παρευρισκομένων...
Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καθιερωμένο συμβούλιο της Πέμπτης 9\2\2012 & ώρα 19:00 στα γραφεία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. με την παρουσία των εκπρόσωπων των ομάδων...
Για το sportcyclades : "Ηλεκτρονικό κέντρο Σαντορίνης"

HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares