Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012 21:55

Μεγάλη νίκη για τους Πανθηρες που μπαίνουν σε τροχιά play offs

pan8ires-meropi 1 2011

Η 9η αγωνιστική ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων των Πανθήρων με τη Μερόπη και των Ταύρων με τους LMS.

Πάνθηρες - Μερόπη: 4 - 2
Γκολ:
(Πάνθηρες): Σαβιολίδης Χρήστος (3), Κολαράκης Νίκος.
(Μεροπη): Ζάσκας Δημήτρης, Χρύσος Νίκος.

Οι Πάνθηρες εξέλαβαν τον αγώνα αυτό ως ένα ματς που έπρεπε να πάρουν για να δηλώσουν βροντερό παρών στη βαθμολογία και τα κατάφεραν! Κάτι ο αφιονισμένος Σαβιολίδης, κάτι τα δοκάρια, κάτι το "μπλαζέ" παίξιμο του Ζάσκα είχαν ως αποτέλεσμα την πρώτη "σοβαρή" νίκη των Πανθήρων στην φετινή διοργάνωση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυο μακρινά πλασέ-σουτ του Δημήτρη Ζάσκα που βρήκαν δοκάρι και ξύπνησαν τους παίχτες των Πανθήρων και ειδικά τον Χρήστο Σαβιολίδη που με ένα προσωπικό γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Λίγο αργότερα και μετά από μια όμορφη επιθετική ενέργεια των παιχτών της Μερόπης ο Νίκος "Κολό του Γκίσκου" Χρύσος με ένα ξερό δυνατό σουτ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο έφερε το ματς και πάλι στα ίσα κάνοντας το 1-1. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Πάνθηρες έχασαν τουλάχιστον 3 κλασσικές ευκαιρίες και τελικά λίγο πριν τη λήξη του κατάφεραν να σκοράρουν και πάλι με τον Σαβιολίδη έχοντας στην ανάπαυλα το προβάδισμα με 2-1.
Οι Πάνθηρες συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο και επειδή ως γνωστόν η μπάλα και ειδικότερα ο Ζάσκας τιμωρεί, σε μια αμφισβητούμενη κατά πολλούς (αλλά όχι για τους άμεσα εμπλεκόμενους) φάση κλώτσησε τη μπάλα καθ'όλα νόμιμα μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα των Πανθήρων Γιάννη Κόμη ο οποίος δεν την είχε πιάσει σταθερά και ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2!
Και κάπου εκεί ο ηγέτης των Πανθήρων Νίκος Κολαράκης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με ένα γκολ που θύμισε "Κάρστεν Γιάνγκερ" έστριψε το βαρύ κορμί του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Μερόπης τελειώνοντας την ψυχολογία τους που ήταν ήδη στο ναδίρ μετά από ένα-δυο δοκάρια στις λιγοστές επιθέσεις τους.
Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε και πάλι ο Χρήστος "Savio" Σαβιολίδης λίγο πριν το τέλος κάνοντας το χατ-τρικ.
Τα πανηγύρια ήταν έξαλλα και από τον ηγέτη Νο2 της ομάδας των Πανθήρων Νικηφόρο Γκούμα που δια τηλεφώνου ζούσε και αυτός την ένταση του παιχνιδιού...

William Hill Sports

pan8ires-meropi 2 2011
Ταύροι - LMS (Atletico Αρτεμώνα): 10 - 4
Γκολ:
(Ταύροι): Δεπάστας Νίκος (3), Καλογήρου Αντώνης (3), Ατσόνιος Αντώνης (2), Ζιώγας Δημήτρης , Μαργιάνος Βασίλης.
(LMS): Λουκατάρης Γιαννούλης (2), Ατσόνιος Άγγελος (2).

Οι LMS γνωρίζοντας ότι οι Πάνθηρες είχαν κερδίσει στο προηγούμενο ματς ήταν "υποχρεωμένοι" να δώσουν ψυχή και σώμα στο παιχνίδι με τους Ταύρους αν επιθυμούσαν να έχουν αξιόλογη συνέχεια στο θεσμό. Κάτι που έκαναν.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, με εκατέρωθεν σκληρά στα όρια του νομίμου μαρκαρίσματα!
Οι LMS είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά αλλά οι Ταύροι προηγήθηκαν με 2-0 χάρις ένα μάλλον "κατά λάθος" γκολ του Νίκου Δεπάστα που σαν να συνέχισε από το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του, έστειλε με κενή εστία τη μπάλα στο δοκάρι η οποία στη συνέχεια ξαναβρήκε πάνω του για να καταλήξει τελικά με αρκετή δόση τύχης στα δίχτυα και με ένα ακόμη γκολ του Αντώνη "Πλύντη" Καλογήρου.
Οι LMS παρ' όλα αυτά δεν λύγισαν με το εις βάρος τους σκορ και μείωσαν με τον Άγγελο Ατσόνιο ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον γκολκίπερ των Ταύρων Γιώργο "Ζοζέ" Χρύσο ενώ οι υπόλοιποι συμπαίχτες του διαμαρτύρονταν για ένα μάλλον ανύπαρκτο φάουλ πάνω στο Βασίλη Μαργιάνο.
Όμως οι  LMS το καλύτερο το κρατούσαν για μετά!
Ο Γιαννούλης Λουκατάρης σκοράροντας σίγουρα το καλύτερο έως τώρα τουλάχιστον γκολ του πρωταθλήματος, έφερε το ματς στο "Χ" και επιβεβαίωσε την φράση που είχε πει σε ανύποπτο χρόνο και σε προηγούμενο ματς ότι "από εμένα όλα να τα περιμένετε" κάνοντας τακουνάκι στον αέρα εν κινήσει μετά από ασίστ του Άγγελου Ατσόνιου στέλνοντας όσους ασχολούνται με τη μπάλα στη Σίφνο να ψάχνουν να δουν αν έχει μπει ποτέ πιο εντυπωσιακό γκολ από αυτό!
Βέβαια άλλο να το περιγράφω και άλλο να το βλέπετε και αυτό είναι ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρχεται να βλέπει τα παιχνίδια τα οποία αν μη τι άλλο προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.
Στη συνέχεια το ματς έγινε "αίμα και άμμος" με τους Ταύρους να προηγούνται 3-2 με τον Αντώνη "Φώτη" Ατσόνιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ένταση συνεχίστηκε με τον Άγγελο Ατσόνιο να κάνει το 3-3 και τον Βασίλη Μαργιάνο να κάνει το 4-3 και πάλι για τους Ταύρους.
Κάπου εκεί η κούραση κατέλαβε την ομάδα των LMS και οι Ταύροι το εκμεταλλεύθηκαν τελειώνοντας το ματς με απανωτές επιθέσεις και γκολ από όλη την ομάδα.
Με τη νίκη τους αυτή οι Ταύροι παραμένουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενώ οι LMS ύστερα και από αυτή την ήττα και σε συνδυασμό με τη νίκη των Πανθήρων μπαίνουν σε περιπέτειες όσον αφορά μια θέση στην 6άδα που οδηγεί στα play off αφού πλέον οι τελευταίοι είναι πίσω τους με μόλις 3 βαθμούς ενώ απομένουν ακόμα 5 αγωνιστικές εκ των οποίων η μία είναι μεταξύ τους!

Σχόλια: Ντίνος Μπελιός
Επιμέλεια: Χρήστος Βασάλος

William Hill Sports

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares