Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012 12:12

Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σίφνου

podosfairo meropi 2010

Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος 5Χ5 Σίφνου ξεκίνησε χθες όπου πραγματοποιήθηκαν δυο από τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια.


Στο πρώτο παιχνίδι συγκρούστηκαν οι δυο ομάδες του "λιμανιού" της Σίφνου η πρωταθλήτρια Μερόπη με τους Απάλευτους και ακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ των Ταύρων και του Γενικού Λυκείου. William Hill Poker

Μερόπη - Απάλευτοι: 8 - 5
Γκολ:
(Μερόπη): Ζάσκας Δημήτρης (4), Σαββίδης Κυριάκος (4).
(Απάλευτοι): Κορακής Σίμος (3), Τρούλλος Ανδρέας, Κατζηλιέρης Αντώνης.

 

Στον "εμφύλιο" των Καμαρών απεδείχθη ότι τουλάχιστον για τώρα υπάρχει ένα αφεντικό!
Η Μερόπη κέρδισε δύσκολα μεν αλλά πειστικά τους Απάλευτους που έδειξαν ότι δεν έχουν αποβάλλει ακόμα τον τίτλο των "losers" που τους ακολουθεί. Η Μερόπη ξεκίνησε εμφατικά προηγούμενη 4-1 στο πρώτο ημίχρονο αλλά προς το τέλος του και στις αρχές του δευτέρου η ομάδα των Απάλευτων με μπροστάρη το αριστερό πόδι του Σίμου "κρακρά" Κορακή ισοσκέλισε τα πράγματα και έφερε το ματς περίπου ένα τέταρτο πριν το τέλος, ισόπαλο 5-5!
Και κάπου εκεί οι Απάλευτοι "τρόμαξαν" στην ιδέα ότι θα κέρδιζαν και άρχισαν να χάνουν κλασσικές ευκαιρίες με κύριο πρωταγωνιστή αυτών τον Αντώνη "Κατού" Χρύσο ο οποίος μετά από μια χαμένη ακόμα κλασσική ευκαιρία και υπό τις αγριεμένες φωνές του Σίμου Κορακή έγινε μόνος του αλλαγή δείχνοντας ότι τα ψυχικά αποθέματα των Απάλευτων κάπου εκεί στέρεψαν. Τότε ήταν που ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Ζάσκας ο οποίος με 2 γρήγορα γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού τελείωσε τον αγώνα και μαζί και τους αντιπάλους οι οποίοι έμειναν να κοιτάνε αποσβολωμένοι το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα προφανώς αναρωτιώμενοι "τις πταίει" και πάλι έμειναν μακριά από τη νίκη με νωπές τις μνήμες από το προηγούμενο επίσημο ματς μεταξύ των δυο ομάδων το οποίο ήταν και ο περσινός τελικός όπου και πάλι είχαν ηττηθεί...


Ταύροι - Γεν.Λύκειο Σίφνου: 11 - 2
Γκολ:
(Ταύροι): Ατσόνιος Αντώνης (5), Δεπάστας Νίκος (5),Καλογήρου Αντώνης.
(Γεν.Λύκειο): Καράβης Γιώργος (2).

Η πρώτη γνωριμία της ομάδας του Γεν. Λυκείου Σίφνου με τους επικεφαλής της βαθμολογίας υπήρξε μάλλον επώδυνη, παρ'ότι δεν ξεκίνησε έτσι.
Από την αρχή οι Ταύροι μπήκαν -όπως συνηθίζουν- δυνατά με πίεση σε όλο το γήπεδο και συνεχείς εναλλαγές. Παρ'όλα αυτά, τα παιδιά του Λυκείου, με τη συμβολή της τύχης(και των δοκαριών), κρατούσαν το μηδέν πίσω μέχρι το 19ο λεπτό, όταν μια λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα με την άμυνα επέτρεψε στους Ταύρους να ανοίξουν άκοπα το σκορ.
Από εκεί και πέρα η ψυχολογία καθόρισε τη συνέχεια για τους ανεβασμένους πρωτοπόρους, αλλά και για τα πιτσιρίκια του Λυκείου που βάδισαν στο δρόμο των εύκολων λαθών, της γκρίνιας και των άγονων προσωπικών αντιπαραθέσεων. Έτσι, το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 4-0.
Η συνέχεια στο δεύτερο υπήρξε παρόμοια. Στην αρχή το Γεν.Λύκειο με αλλαγές στη σύνθεσή του, αλλά και με μπροστάρη τον αρχηγό Γιώργο Καράβη έδειχνε να ελέγχει το σκορ και μάλιστα μείωσε σε 5-2. Τα λάθη, όμως συνεχίστηκαν, με συνέπεια να ξαναπέσει στο ναδίρ η όποια ψυχολογία των μαθητών. Έτσι, οι δαιμόνιοι επιθετικοί των Ταύρων βρήκαν την ευκαιρία και έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στο σκορ. Η αλλαγή τερματοφύλακα του Γεν. Λυκείου ελάχιστα μπορούσε να βοηθήσει μια σχετικά άπειρη ομάδα με καταρρακωμένο ηθικό. Έτσι, η ψαλίδα άνοιξε και το αποτέλεσμα έκλεισε στο 11-2 υπέρ της ομάδας των Ταύρων, που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο-δίκαια, όπως απέδειξε σήμερα-στην πρώτη θέση.


Κείμενα: Μπελιός Ντίνος, Ψαρράς Γιάννης
Επιμέλεια: Βασάλος Χρήστος

William Hill Poker

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares