Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012 10:01

Σίφνος: Τί το'θελαν;;;

 

podosfairo gel sifnou 2011

11ο Πρωτάθλημα 5Χ5 Σίφνου "Ιωάννης Αναπλιώτης" 6η αγωνιστική (β μέρος)

William Hill Sports Γεν. Λύκειο - Κουρουνάκια: 24 - 4
ΓΚΟΛ:
Γεν. Λύκειο: Καράβης Γιώργος (7), Βενιός Γιώργος (6), Μουλλάι Άντι (4), Συνοδινός Αντώνης (3), Κόμης Σωτήρης (2) και Συνοδινός Σπύρος (2).
Κουρουνάκια: Κάραβος Στέλιος (2), Καράβης Γιάννης, Κακάκης Νικήτας.

Σε ένα παιχνίδι που, σίγουρα, δεν αντέχει σε πολλή κριτική, τα "τρομερά μωρά" του Γενικού Λυκείου μπήκαν από την αρχή δυνατά απέναντι στα επίσης τρομερά πιτσιρίκια από τα Κουρουνάκια.

Οι τελευταίοι, αν και πολύ καλοί παίκτες, εμφανώς υστερούσαν σε σχέδιο και ομαδικότητα, αφού γενικά κατεβαίνουν "για τη χαρά του παιχνιδιού".

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το πρώτο γκολ μπήκε πριν καν τη συμπλήρωση 40 δευτερολέπτων, ενώ στο 7ο λεπτό το σκορ είχε κιόλας αγγίξει το 4-0. Εκεί τα Κουρουνάκια αφυπνίστηκαν προσωρινά και με τη συνδρομή κάποιων λαθών από το Γε.Λ. μείωσαν σε 4-2. 
Τί το'θελαν;;;
Αυτό απλά εξόργισε τους παίκτες του Λυκείου, που γρήγορα επανέκαμψαν και το ημίχρονο έκλεισε κάπου στο 14-2(δεν θυμόμαστε ακριβώς...).
Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ξέφυγε από κάθε έλεγχο τακτικής και έγινε η χαρά του κάθε πικραμένου για το Γε.Λ., παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του προπονητή του Λυκείου να χαμηλώσουν οι τόνοι και να υπάρξει σεβασμός στον αντίπαλο.

Όλοι έβγαιναν μπροστά, με αποτέλεσμα να μένει η άμυνα εκτεθειμένη και να βρίσκουν ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση οι ικανότατοι παίκτες από τα Κουρουνάκια.

Εκεί μίλησε η αξία του κρύου μέχρι τότε τερματοφύλακα του Γε.Λ. Ψυχόπουλου, ο οποίος αποσόβησε αρκετούς κινδύνους και κράτησε το παθητικό για το Λύκειο στα χαμηλά επίπεδα των τεσσάρων γκολ. 
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού:
*Η παρούσία δύο ηρωικών φιλάθλων-καθηγητών που ήρθαν να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών και των δυο ομάδων, παρά το κρύο.
*Ο αρχηγός των Κουρουνακίων Γιάννης Καράβης, που δεν ήθελε να τελειώσει το ημίχρονο (παρά την αποδοκιμασία από τους συμπαίκτες του που είχαν κουραστεί)
*Οι χειραψίες και οι εναγκαλισμοί μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στο τέλος. Έτσι κι αλλιώς, τα περισσότερα παιδιά είναι από μικρά μαζί και στο σχολείο και στο ποδόσφαιρο.

 

Του Γιάννη Ψαρρά


 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares