Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 15:18

Σίφνος: Με το "δεξί" οι Πειρατές, Ταύροι και Απάλευτοι

pan8ires-meropi 2 2011

Με το "δεξί" μπήκαν για το 2012 στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις Πειρατές, Ταύροι και Απάλευτοι, αφού αμφότεροι επικράτησαν των αντιπάλων τους στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή των εορτών! 

  William Hill Sports

Πειρατές - Μερόπη: 9 - 2
Γκολ:
 
Πειρατές: Μπελιός Ντίνος (5), Ποντίκης Δημήτρης (2), Γρηγόρης Λεμπέσης, Τουρού.

Μερόπη:Ζάσκας Δημήτρης (2).

 

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (πολικό ψύχος, δυνατό αέρα και χιονόνερο) οι Πειρατές για πρώτη φορά πλήρεις στο φετινό πρωτάθλημα κέρδισαν πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ την ελλιπή ομάδα της Μερόπης χωρίς να απειληθούν σχεδόν καθόλου καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.
Η Μερόπη προηγήθηκε γρήγορα και αυτό ξύπνησε τους Πειρατές που αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκαν πάτησαν "γκάζι" και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω.

 

Με αιχμή του δόρατος έναν καταπληκτικό Μπελιό που σκόραρε όπως και όποτε ήθελε οι Πειρατές στο πρώτο ημίχρονο έβαλαν τις βάσεις για ένα ξεκούραστο δεύτερο.

Αξίζει ειδικής μνείας ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ΜερόπηςΓιώργος Κορακής ο οποίος με κάποιες εξαιρετικές του επεμβάσεις δεν επέτρεψε να ανέβει ακόμα περισσότερο ο δείκτης του σκορ εις βάρος της ομάδος του και έδειξε ότι έχει τα αντανακλαστικά και τις βάσεις για να κερδίσει φανέλα βασικού στην ομάδα των πρωταθλητών!

  William Hill Sports

Ταύροι - Πάνθηρες: 13 - 5
Γκολ:
Ταύροι: Ατσόνιος Αντώνης (7), Δεπάστας Νίκος (4), Καλογήρου Αντώνης (2).

Πάνθηρες: Μπιρπανάγος Δημήτρης (3), Ζαγκοβάς Κωνσταντίνος (2).


Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, οι Ταύροι είχαν ένα μάλλον εύκολο έργο απέναντι στους "αγνώριστους" φέτος λόγω ελλείψεων κυρίως Πάνθηρες τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο όπου το σκορ ηταν 6-0! Παρήγαγαν και τελείωναν φάσεις με το "κιλό" και οι Πάνθηρες έδειχναν ανήμποροι να τους ακολουθήσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο όταν πια το σκορ έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη, οι Ταύροι "κάθισαν" στο αποτέλεσμα και εκεί βρήκαν την ευκαιρία οι Πάνθηρες να αντιδράσουν (και να δείξουν ότι παρ όλη την κακή εμφάνιση στο ξεκίνημα της διοργάνωσης έχουν και αυτοί λόγο στο πρωτάθλημα) βάζοντας 5 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική εμφάνιση του Ατσόνιου Αντώνη "Φωτη" από πλευράς νικητών ο οποίος σκόραρε κατά ριπάς θυμίζοντας στο κοινό γιατί είναι ένα όνομα και μια ιστορία στο πρωτάθλημα αυτό...

 

Απάλευτοι - LMS (Atletico Αρτεμώνα): 6 - 5
Γκολ:
Απάλευτοι: Χρύσος Αντώνης (2), Κατζηλιέρης Αντώνης(2), Κορακής Σίμος,

Σταυριανός Δημήτρης.

LMS: Ατσόνιος Άγγελος (3), Λουκατάρης Γιαννούλης (2).

 

Το τελευταίο έμελλε να είναι και το πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας το οποίο όπως και τα δυο προηγούμενα, διεξήχθη υπό πολικό ψύχος και θυελλώδης ανέμους. Οι Απάλευτοι πήραν μια δύσκολη νίκη απέναντι στους μαχητές "Ελεμέδες" οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας στα πρώτα λεπτά του αφού το σκορ άνοιξαν οι Απάλευτοι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν έκαναν γρήγορα το σκορ 4-0 και ενώ όλα έδειχναν ότι θα παίρνανε μια άνετη νίκη οι LMS αποφάσισαν να μπουν στο παιχνίδι με προεξάρχοντες τον Άγγελο Ατσόνιο και τον Γιαννούλη Λουκατάρη (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα έπρεπε και όπως ο ίδιος θα ήθελε) οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το χαμένο πέναλτι των Απάλευτων έκαναν το σκορ 4-3 βάζοντας φωτιά στο ματς!

Και τότε άρχισε η εναλλαγή του σκορ μόλις 10 λεπτά πριν το τέλος με τους Απάλευτους να κάνουν το 5-3, τους LMS το 5-4, ξανά οι Απάλευτοι το 6-4 και ο Γιαννούλης Λουκατάρης με ένα εξαιρετικό γκολ ένα λεπτό πριν τη λήξη να κάνει το 6-5!

Πλέον όμως ήταν αργά, αφού ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη αφήνοντας στους LMS την πικρή γεύση της ήττας παρ όλη την τιτάνια προσπάθειά τους.

 

Ρεπορτάζ-Κείμενα: Μπελιός Ντίνος

Επιμέλεια: Βασάλος Χρήστος

William Hill Sports

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares