Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2012 16:03

Καζαμίας Πάνθεον 2012!!!

kazamias2012

IANOYAΡΙΟΣ

Γίνεται συγχώνευση των ομάδων από την Αντίπαρο και η νέα ομάδα ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ με σήμα το σπήλαιο!

Το ρόστερ αποτελείται μόνο από μικρούς, ενώ όλοι της ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ πλην του Δαμιανού και πολλοί από τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ σταματούν το ποδόσφαιρο. Ο Ζωμπος με τον Κοχλα απονέμουν τιμητικές διακρίσεις στον Δεικτα και τον Μήτσο σε μεγάλη εκδήλωση στην Αντίπαρο. Κανονίζεται φιλικό παιχνίδι στο ΠΑΝΘΕΟΝ για το αντίο, όπου καταφθάνουν 1500 Αντιπατριώτες με ναυλωμένα πούλμαν και γίνεται χαμός στα Κακαπετρα. Ο Παναγιώτης παραδίδει στο ΠΑΝΘΕΟΝ βραβείο καλύτερης διαιτησίας. Το φιλικό δεν πάει καλά και διακόπτεται γιατί άγνωστοι σπάνε τα τζάμια στα παρκαρισμένα πούλμαν. Μετά από αυτό οι Αντιπατριώτες κόβουν για 1 μήνα τα φερυ-μποουτ και έτσι η Ομόνοια δεν κατεβαίνει στα παιχνίδια, μηδενίζεται και χάνει το πρωτάθλημα!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η COLO COLO αποχωρεί από το πρωτάθλημα, γιατί μετατρέπεται σε επαγγελματική και συμμετέχει στο επίσημο πρωτάθλημα της Ένωσης Κυκλάδων. Ο πρόεδρος βρήκε τρόπο και δίνει Τετάρτες τα παιχνίδια που έχασε, κάνει μόνο νίκες και περναει στην πρώτη θέση! Είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο, όμως η Ένωση ζητά αλλαγή ονόματος και προτείνει αντί COLO COLO η ομάδα να λέγεται COCO ΒLOCO! O πρόεδρος αρνείται και η ομάδα αποβάλλεται. Η υπόθεση πάει στα δικαστήρια. Όλες οι Παριανές ομάδες παραιτούνται ενώ ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ για συμπαράσταση μεταφέρει την κερκίδα από την άλλη μεριά. Ο πρόεδρος εκνευρίζεται και μεταφέρει την ομάδα στο Κατάρ.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο πρόεδρος της Γιουβετσους παίρνει εκπομπή στην τηλεόραση και φεύγει από το νησί. Παραχωρεί τις μετοχές και τις τύχες της ομάδας στον δικηγόρο. Ο νέος πρόεδρος τα αλλάζει όλα! Μετατρέπει την ομάδα σε πνευματικό-μουσικό όμιλο Νότιας Πάρου! Μαζί του ακλουθούν οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ πλην του βενζίνα που δηλώνει πιστός στη μπάλα και στον θρύλο. Στη συνέχεια ο πρόεδρος αγοράζει τους BLAUGRANA και τους αναγκάζει να τραγουδούν υποχρεωτικά 3 ώρες την ημέρα. Παίρνει και τους Αντωνάκη και Σπύρο από την ΧΑΒΑΛΑΝΘΙΑ, με όρο στο συμβόλαιο να μην ξανακούσουν ΠΑΟΛΑ στη ζωή τους. Οι υπόλοιποι της ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ μαζεύονται και καίνε τη φανέλα του Μακρυωνιτη!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Οι Άραβες αγοράζουν έναντι μυθικού ποσού το ΠΑΝΘΕΟΝ. Αμέσως ορίζουν αντιπρόσωπο τους τον Αλεξόπουλο, γιατί τους είπε ότι είναι από την Τρίπολη και αυτοί νόμιζαν από την Τρίπολη της Λιβύης! Αρχίζουν ενέργειες για την καινούρια οργάνωση του πρωταθλήματος. Προτείνει πρόεδρο τον Σκιαδά από το ΡΟΔΙ, αλλά αυτός βάζει όρο να γυρίσει ο Βαρδινογιάννης στον Παναθηναϊκό. Βγάζει πλαστά πιστοποιητικά μετανοίας στους Παριανούς Αεκτζηδες για να τους προσλάβει, αλλά τον μαρτυραει στους Άραβες ο Πιερτζοβανης και η δουλειά χαλάει. Ο Αλεξόπουλος αλλάζει το κινητό του και παίρνει μετάθεση στην Εμπορική Σουφλίου!

ΜΑΙΟΣ

Η ΠΕΦΟ ΠΑΡΟΥ ζηταει 1 μήνα αναβολή των αγώνων της και οι παίκτες φεύγουν για τον Πειραιά γιατί είναι Μάης και θέλουν να πανηγυρίσουν τις κούπες. Όμως πριν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος συλλαμβάνεται ο Μαρινακης για στημένα και τα παιδιά κατασκηνώνουν έξω από τον Κορυδαλλό, όπου σε ένα επισκεπτήριο παραδίνουν μια εικόνα της Παναγιάς στον Μπεο! Γυρίζοντας στην Πάρο καταλαμβάνουν το λιμάνι για μια εβδομάδα. Γίνεται χρήση χημικών εναντίον τους και τους σώζουν ο Αγαπούλας και ο Κουζουμης, που τους δίνουν ειδικές αναπνευστικές μάσκες. Τελικά βγαίνει αθωωτική απόφαση για τον θρύλο και πέφτει κατηγορία ο ...ΟΦΗ. Τα παιδιά μετά από αυτή την εξέλιξη καίνε με βεγγαλικά τον σύνδεσμο τους!

ΙΟΥΝΙΟΣ

Γίνεται για πρώτη φορά τελικός κυπέλλου ΠΑΝΘΕΟΝ και φιναλίστ είναι η Πιαστον Βιλα και ο Αλκοολικός Αστέρας. Οι Κωστιανοι προσκαλούν στον τελικό τον υπουργό και αυτός καταφθάνει με μεγάλη συνοδεία. Αποκλείεται όλη η Παροικια και ο Αλκοολικός αντιδρά γιατί απαγορεύεται η μετακίνηση των οπαδών του και χάνει τη μάχη της εξέδρας, αφού η συνοδεία του υπουργού ξεπερναει τα 500 άτομα! Παράλληλα ξεκιναει πορεία από την Εκατονταπυλιανή με τρελαμένους πιστούς που διαμαρτύρονται για τον Εφραιμ. Οι διαδηλωτές απειλούν με φωνές και κατάρες, αλλά επιτάσσεται η μάντρα του Σκανδάλη και με τα υλικά κλείνει με οδοφράγματα ο δρόμος ακριβώς μπροστά στη Χαρίκλεια! Ο Ξύσης αρνείται να κουβαλήσει και τρέχει στους διαδηλωτές που τον αποθεώνουν. Ο Αντώνης στήνει πάγκο μπροστά στο θειο του και πουλαει βρώμικα με λουκανικουμπες. Όμως καταστρέφεται οικονομικά γιατί τα τρώει σχεδόν όλα μόνος του! Ο τελικός δεν γίνεται και η Πιαστον Βιλα αναχωρεί από το ΠΑΝΘΕΟΝ με κρυφό δρομολόγιο από Καβάκι και Θαψανα!

ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου, νοικιάζει για 2 μήνες το ΠΑΝΘΕΟΝ και το μετατρέπει σε μια τεράστια πισίνα! Γύρω-γύρω τοποθετείται άμμος θαλάσσης, ενώ ο Δήμος επιτέλους φτιάχνει το δρόμο! Ο Βραζιλιάνος νοικιάζει πολυθρόνες γιατί το όλο σκηνικό του θυμίζει Κοπακαμπάνα. Δημιουργείται γυναικεία ομάδα μπιτς-βολλευ, που την αναλαμβάνουν ο Παπλατσας με τον Ζουμη, αλλά παραιτούνται γρήγορα γιατί ο Σωτήρης λιποθυμαγε κάθε 5 λεπτά και ο Νίκος είχε γεμίσει τους τοίχους με συνθήματα για λευτεριά στον ΟΦΗ! Τελικά αναλαμβάνει ο Σκαλιαπας, που γίνεται κατάμαυρος από τον Ήλιο και τον συλλαμβάνει η Αστυνομία νομίζοντας ότι πουλούσε CD! Οι λιμενικοί ανεβαίνουν στο ΠΑΝΘΕΟΝ και κόβουν κλήσεις στα παρκαρισμένα, γιατί όπως υποστηρίζουν η περιοχή είναι πλέον παράκτια ζώνη!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο πρόεδρος της VOLCANO με συνέντευξη του ανακοινώνει ότι επειδή το ΠΑΝΘΕΟΝ είναι μακριά και δεν μαζεύονται, αποφάσισε να κάνει δικό του γήπεδο σε περιοχή της Μάρπησσας. Σε χρόνο ρεκόρ κατασκευάζει το γήπεδο και ενώ είναι όλα έτοιμα για τα εγκαίνια, καταστρέφεται το τεχνητό γκαζόν γιατί του το έφαγαν κάτι μεταλλαγμένες αγελάδες, που ξέφυγαν από κοντινό αγρόκτημα. Πολλοί λένε ότι ήταν του Βασίλη που τις είχε κάνει εισαγωγή από την Ιαπωνία. Ο Βασίλης γίνεται έξαλλος από τις κατηγορίες και απειλεί ότι όποιος παίξει στην ομάδα του Μάκη θα τον αναγκάσει να τρώει μεταλλαγμένα κοψίδια. Ο πρόεδρος αγοράζει Νυκτερίδες και Αγανακτισμένους και βάζει τους δίδυμους και τον Νικόλα να δοκιμάσουν τα ψητά. Όλα πήγαν καλά και ο πρόεδρος ενθουσιασμένος καλεί όλους σε γεύμα για να γιορτασθεί η ένωση των 3 ομάδων. Μετά το γεύμα ο Σταύρος και ο Παναγιώτης βγάζουν μαλλιά, μάλιστα του Σταύρου βγαίνουν μαζί με κορδελάκια! Τρέχουν αμέσως στον Βασίλη να τον ευχαριστήσουν, αλλά αυτός έξω φρενών τους διώχνει, αναλαμβάνει πρόεδρος στον Μαρπησσαϊκό και κάνει συγχώνευση με το Φιλωτι!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην δραχμή, τα πάντα είναι πανάκριβα και οι ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ζητούν το ΠΑΝΘΕΟΝ και γεμίζουν τις πισίνες με τόνους γάλα, όπου ο καθένας γεμίζει το μπουκαλι του σε φτηνές τιμές. Ο Μανώλης πιάνει νυκτερινός φύλακας γιατί πολλοί πάνε με καλαμάκια και πίνουν το γάλα. Γίνεται επίσημος αγιασμός των... γαλάτων και ο παπα-Στέλιος γλιστραει, πέφτει μέσα και γίνεται κάτασπρος. Αμέσως διαβάζει μια ευχή και γίνεται το θαύμα. Το γάλα μετατρέπεται σε σούμα. Τον παίρνει στο κυνήγι ο Μιχαλιός και τον σώζει ο δήμαρχος, που του ζητά να διαβάσει την ευχή για να γίνει το δημαρχείο νοσοκομείο! Διαβάζει την ευχή, αλλά κάτι δεν πάει καλά και αντί για νοσοκομείο γίνεται... αεροδρόμιο! Οι κάτοικοι της Παροικίας βάζουν μαύρες σημαίες για την ηχορύπανση στα σπίτια τους.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει με πολλές αλλαγές. Ο Κουζουμης σταματάει να σφυρίζει γιατί πήρε μετάθεση στον Καναδά και τον διαδέχεται ο Γιώργος ο Παντελαιος. Γρήγορα όμως σταματήσει και αυτός γιατί κάποιος από την εξέδρα τον αποκάλεσε κοράκι! Αμέσως βγάζει δελτίο τύπου ο Μπελεγρης και ζητά να διαιτητεύει αυτός, καθισμένος σε τραπεζάκι με μπουκάλι και ξηροκαρπια! Πράγματι αναλαμβάνει και μετά νικανε μόνο οι ομάδες που φορανε μπλε! Ο Σάββας με το Δήμο αναλαμβάνουν τις ακαδημίες και πρώτη τους δουλειά είναι να βάψουν τα αποδυτήρια κίτρινα! Ο Νταφυ έρχεται σε κάθε αγώνα αγκαλιά με ένα πεκινουά που το φωνάζει Λετο! Ο Φιλόθεος απαιτεί η ομάδα του να παίζει με 2 μπάλες και ο Ηλίας ζητά να επιτρέπονται τα κινητά σκριν! Ο Πατρακης παίζει μαλακότερα και ο Θανάσης ζητά στα ημίχρονα να παίζει τένις με τον Άρη!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ανακαλύπτονται τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου στον υποθαλάσσιο χώρο της Πάρου, γινόμαστε όλοι πλούσιοι, κάθε ομάδα διαθέτει ιδιωτικό λιαρ τζετ και τα παιχνίδια γίνονται κάθε φορά σε διαφορετικές Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, σε φυσικό χλοοτάπητα και καλύπτονται τηλεοπτικά από το ΑΛ-ΤΖΑΖΙΡΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares