Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 00:14

Πέρασε στους 8 της Ελλάδας το ΓΕΛ Μυκόνου…

GEL_MYKONOY_STOYS_8

Στα οχτώ (8) καλύτερα λύκεια της Ελλάδος προκρίθηκε σήμερα το ΓΕΛ Μυκόνου. Τα παιδιά της Μυκόνου κάνοντας υπερήφανους όλους τους Κυκλαδίτες κατάφεραν να επιβληθούν 4-3 στα πέναλτι με αντίπαλο το Λύκειο Ρόδου και να πανηγυρίσουν δικαίως την πρόκριση τους.

William Hill Sports Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με το ισόπαλο 1-1, με σκόρερ για τη Μύκονο τον  Ρουσάκη.

Στην διαδικασία των πέναλτι σκόραραν οι: Ζουγανέλης,Κουτσούκος Μ.,Ούσα και ο Κουκάς, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τερματοφύλακας του ΓΕΛ Μυκόνου Γκουλάφας, ο οποίος είναι και τερματοφύλακας του ΑΟ Μυκόνου απόκρουσε δύο (2) πέναλτι.

Σύνθεση ΓΕΛ Μυκόνου:Γκουλάφας,Νάζος,Ζουγανέλης,Σεφεράι,Κουτσούκος Σ,Ζανής,Κουκάς,Γαλούνης,Ρουσάκης,ΚουτσούκοςΜ,Τζέλος.Αλλαγές: Τσιφλίδης,Μονογιός.

Η επόμενη φάση του θεσμού θα βρει το ΓΕΛ Μυκόνου αντιμέτωπο με έξι (6) ακόμη Λύκεια από όλη την Ελλάδα, καθώς και το πρώτο Λύκειο από τη Κύπρο, σε αγώνες που θα διεξαχθούν περίπου το Πάσχα σε Πόλη της Ελλάδος η οποία δεν έχει ακόμα οριστεί.

Στους δύο ομίλους που θα συγκροτηθούν από τις παραπάνω ομάδες, οι δύο πρώτοι από το κάθε γκρουπ θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ημιτελικούς νοκ άουτ αγώνες για την ανάδειξη του ζευγαριού, που θα αποτελέσει και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Ανταπόκριση: Νίκος Γκουλιάφας


 

William Hill Casino

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares