Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 14:48

τελικος σχολικου πρωταθληματος ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ-ΓΕΛ ΝΑΞΟΥ

telikos_sxolikou_2011_025

Έναν αγώνα γεμάτο ένταση και πολύ άγχος και από τις δυο ομάδες (ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ-ΝΑΞΟΥ)παρακολούθησαν λίγοι φίλαθλοι την τρίτη το βραδύ στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στην Συρο.

telikos_sxolikou_2011_006

Πάρα τον έντονο άνεμο που επικρατούσε στο γήπεδο η ομάδα της Μυκόνου μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησε κάποιες μικροευκαιριες μπροστά στην εστία της Ναξου. Στο 20 λεπτό σε μια φάση στο κέντρο του γηπέδου ο παίκτης της Νάξου Καρελεμογλου υπέπεσε σε φάουλ με αποτέλεσμα να δεχτεί κίτρινη κάρτα και στην συνέχεια κόκκινη για διαμαρτυρία. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα της Μυκόνου και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την βοήθεια του ανέμου η ομάδα της Μυκόνου έχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι να προηγηθεί με ωραίο γκολ του Κουτσουκου Μ. (1-0)Το τελευταίο τέταρτο ο αγώνας ξαναέγινε ντέρμπι μετά την αποβολή του παίκτη της Μυκόνου Γρηγόριου. Παρά το απέμεναν 15 λεπτά δεν έγινε καμία μεγάλη ευκαιρία μπροστά και από τις δυο εστίες. Μεγάλη ένταση υπήρξε στο τέλος του αγώνα από παράπονα που έκαναν οι παίκτες στον διαιτητή Κ.Ρουσσου Γ. με αποτέλεσμα να υπάρξουν ακόμη 2 αποβολές από συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε σχολικά πρωταθληματα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πρωταθλήτρια ομάδα της Μυκόνου.

telikos_sxolikou_2011_004-1

Η σύνθεση της Μυκόνου. Γκουλιαφας Δ. (ΑΟΜ), Κουτσουκος Σ. (ΑΟΜ), Ναζος Α. (ΑΟΜ), Σεφεραι (Α.ΜερΆ), Ζουγανελης Α.(ΑΟΜ), Κουκας Ζ (ΑΟΜ), Ουσα Γ. (ΑΟΜ), Κουτσουκος Μ. (ΑΟΜ), Γρηγοριου Γ. (ΑΟΜ), Τζελλος Β. (ΑΟΜ), Ρουσσακης Σ. (ΑΟΜ). έπαιξαν επίσης οι Κυπριτιδης Α. (ΑΟΜ), Τσιφλιδης Σ. (Α, ΜερΆ), Μονογυιος Ν. (Α,ΜερΆ).

Του Νάζου Θανάση

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares