Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 17:37

Σχολικά πρωταθλήματα: ΓΕΛ, Νάξου-Σαντορίνης

likio_parou-likio_naxou

Ένα όμορφο και αμφίρροπο αγώνα παρακολούθησαν την περασμένη Τετάρτη, στο Δ.Α.Κ. Νάξου αρκετοί μαθητές και φίλαθλοι, μεταξύ των Γ. Λυκείων της Νάξου και Σαντορίνης για το Σχολικό πρωτάθλημα.

{div float:left}{/div}Οι ομάδες στην κανονική διάρκεια του αγώνα δεν μπόρεσαν να υπερτερήσουν η μια της άλλης αφού ο αγώνας έληξε 1-1, αλλά στην διαδικασία των πέναλτι, οι Ναξιώτες κατόρθωσαν με ήρωα τον τερματοφύλακα Σεργη Π., που απέκρουσε 3 πέναλτι να αποκλείσουν τους αντίπαλους τους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Πάντως παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι .Οι Σαντορινιοί με σφιχτή άμυνα και με γρήγορες αντεπιθέσεις κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 25' με τον Νομικό από οριακή θέση. Στο 32' τους ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ. Αυτές ήταν και οι καλύτερες τους φάσεις. Τουναντίον οι ποδοσφαιριστές του Μ. Κατσουλη παρόλο που είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο του αγώνα, φάνηκαν αγχωμένοι και ενώ έφταναν εύκολα στην αντίπαλη εστία, ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Μοιραίοι οι Μπανακακης, Ζανος που έχασαν ανεπανάληπτα τετ-α-τετ για να σκοράρουν. Πάντως κατόρθωσαν στο 60' μετά από έξοχη σέντρα του Καρελεμογλου και κεφαλιά του Σεργη Κ. να ισοφαρίσουν και να πάρουν την πρόκριση στα πέναλτι όπως προαναφέραμε. Παντως δίκαια προκρίθηκαν οι Ναξιώτες αφού ήταν καλύτεροι από τους Σαντορινιούς. Ο Μ. Κατσουλης στηριζόμενος στους πολύ κάλους ποδοσφαιριστές των υποδομών του Πανναξιακού και του Αγερσανίου, έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο και πιστεύουμε αν ξεπεράσουν την αστοχία του τελειώματος των φάσεων θα συνεχίσουν και ψηλότερα. Ο Π. Σεργης έδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, παρόλο που του λείπουν προπονήσεις και παιχνίδια. ενώ και ο αναπληρωματικός του Λουλας είναι μεγάλο ταλέντο. Στην άμυνα οι Τσιαβες, Κασεμης ήταν απροσπέλαστοι, ενώ οι ακραίοι μπακ Μαραβας και Χαριζαη είχαν κάποια προβλήματα στο Α' ημίχρονο από τους ταχύτατους αντιπάλους τους αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκαν. Στο κέντρο παρόλο που φάνηκαν λίγο κουρασμένοι, πήγαν αρκετά καλά οι Μπαλατζιας και Βιλαντωνης, ενώ ο Μπανακακης ήταν αρκετά καλός στα οργανωτικά του καθήκοντα αλλά άστοχος στις τελικές του προσπάθειες όπως προαναφέραμε. Στην επίθεση οι 2 ακραίοι Ζανος, Καρελεμογλου προσπάθησαν αλλά δεν έφτασαν σε προηγούμενες αποδόσεις τους. Πάντως ο τελευταίος χρεώνεται την έξοχη σέντρα προς τον σκόρερ Κ. Σεργη, ο οποίος, έβαλε ένα υπέροχο γκολ, ήταν μέσα στις φάσεις και έδειξε ότι αν δουλέψει μπορεί να φτάσει ψηλά. Για τους ηττημένους να πούμε ότι ήταν ένα πολύ καλό σύνολο, με έναν εξαίρετο τερματοφύλακα, πολύ σφιχτή άμυνα και πολύ ευέλικτους επιθετικούς.{div float:right}{/div}

τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μακαρης, Κάβουρας, Ρεφενές.

Το Γ. Λύκειο

(Μ.ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ)1. Π. ΣΕΡΓΗΣ (ΑΓΕΡΣΑΝΙ) 2.ΜΑΡΑΒΑΣ (ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ) 3.ΧΑΡΙΖΑΙ (ΑΓΕΡΣΑΝΙ) 4.ΚΑΣΕΜΗΣ (ΑΓΕΡΣΑΝΙ) 5.ΤΣΙΑΒΕΣ (ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ) 6.ΒΙΛΑΝΤΩΝΗΣ (ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ) 7.ΚΑΡΕΛΕΜΟΓΛΟΥ (ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ) 8.ΜΠΑΛΑΤΖΙΑΣ (ΑΓΕΡΣΑΝΙ) 9. Κ.ΣΕΡΓΗΣ (ΑΓΕΡΣΑΝΙ) 10.ΜΠΑΝΑΚΑΚΗΣ (ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ) 11.ΖΑΝΟΣ (ΑΓΕΡΣΑΝΙ)

Σ.Π.


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares