Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 09:39

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής / βαθμολογία

podosfairo_meropi_2010

Γεν. Λύκειο - L.M.S. (Atletico Αρτεμωνα) 8-3
Γκολ:
(Γεν. Λύκειο): Καράβης Γιώργος (4), Βενιός Γιώργος (3), Συνοδινός Αντώνης.
(L.M.S.): Ψαραύτης Γιώργος, Ατσόνιος Γιώργος, Ατσόνιος Άγγελος.


Τα λύκεια συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους και αυτή τη φορά θύμα τους η "μπαρουτοκαπνισμένη" ομάδα των "ελεμέδων"(LMS) που ελέω απουσιών κατέβασε μόνο 5 παίχτες από τους οποίους οι περισσότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί αρκετές φορές.{div float:right}{/div}
Το σκορ άνοιξαν τα λύκεια με τον Καράβη αλλά στη συνέχεια με την πείρα τους και την "γεμάτη" εμφάνιση του Φραζέσκου Λουκατάρη στα χαφ οι "ελεμέδες" γύρισαν το ματς με γκολ του Ψαραύτη και του Γιώργου Ατσόνιου ο οποίος "κεντούσε" στην άμυνα. Κάπου εκεί όμως και υπό την καθοδήγηση του κόουτς τους Γιάννη Ψαρρά το ΓΕΛ ανέκαμψε και αφού ισοφάρισε, στη συνέχεια προσπέρασε στο σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, σε μια φάση που ο Γιαννούλης Λουκατάρης ακόμα φωνάζει για χέρι που δεν καταλόγισε ο διαιτητής. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το ΓΕΛ έσφιξε την άμυνα του με την μεστή εμφάνιση του Σωτήρη Κόμη (μόλις βγήκε αλλαγή η ομάδα του δέχθηκε και το τρίτο γκολ με κεφαλιά του Άγγελου Ατσόνιου) και προσπάθησε να τελειώσει το παιχνίδι. Παρ' όλη την κούραση των "ελεμέδων" όμως δεν το εκκεμταλεύτηκε καθ' ότι φλύαρο στην επίθεση, αλλά τελικά όταν άρχισαν οι αντίπαλοι να πέφτουν κάτω ο ένας μετά τον άλλο από κούραση και τραυματισμούς κάπου εκεί άρχισαν να σκοράρουν αλεπάλληλα με κερασάκι στην τούρτα την τελευταία φάση του αγώνα όπου μετά το χαμένο πέναλτι των "ελεμέδων" στην αντεπίθεση σκόραραν με τον Αντώνη Συνοδινό το 8ο γκολ τους και με αυτό το πανηγυρικό κλίμα τελείωσε και το παιχνίδι.{div float:right}{/div}

ΜΕΡΟΠΗ - ΚΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ: 10-6
Γκολ:
(Μερόπη): Κορακής Γιώργος "Φολής" (3), Βασάλος Χρήστος (2), Λουμίδης Γιάννης (2), Κοτζιάς Ηλίας (2), Κάραβος Νίκος.
(Κουρουνάκια): Κάραβος Στέλιος (3), Ποριώτης Στράτος (3).

Η 3η αγωνιστική ολοκληρώθηκε σήμερα(04/12/11) με τους πρωταθλητές να αντιμετωπίζουν τα Κουρουνάκια που μετά από δύο παιχνίδια τα οποία και έχασαν στα "χαρτιά" λόγω του ότι δεν μπόρεσαν να κατεβάσουν ομάδα, σήμερα έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση και -αν και το αποψινό παιχνίδι δεν αποτελεί αξιόπιστο κριτήριο ελέω απουσιών και για τις δύο ομάδες- άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις για τη δύσκολη συνέχεια.
Οι πρωταθλητές χωρίς αρκετά από τα βασικά τους στελέχη ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι αλλά η "φλυαρία" τους στην επίθεση δεν τους επέτρεπε να ανοίξουν το σκορ ενώ τα Κουρουνάκια "πέταξαν στα σκουπίδια" αρκετές φάσεις για να προηγηθούν εκείνοι.
Με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου η Μερόπη έκανε την μοναδική αλλαγή που υπήρχε στον πάγκο της με τον Γιώργο Κορακή (Φολή) να περνάει στην κορυφή της επίθεσης. Η αλλαγή αυτή έμελλε να αλλάξει και την εικόνα του παιχνιδιού, αφού ο "Φολής" με την μεγάλη του έφεση στο γκολ κατάφερε μέσα σε 15 περίπου λεπτά να σκοράρει 3 φορές χάνοντας παράλληλα κλασσικές ευκαιρίες και για περισσότερα! Έτσι έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο με την Μερόπη να προηγείται με 3-0.
Στην επανάληψη τα Κουρουνάκια προσπάθησαν να πιέσουν και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στα δύο γκολ(3-1) και στο ένα αργότερα(6-5) που ήταν και η μικρότερη διαφορά.
Το υπόλοιπο διάστημα ο αγώνας είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό με την Μερόπη να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και να μην κινδυνεύει ουσιαστικά σε κανένα του σημείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Κουρουνάκια δεν είχαν κανένα παίχτη στον πάγκο για να δώσει τις απαραίτητες ανάσες, αλλά για πρώτη εμφάνιση τα δείγματα είναι θετικά.

ΣΚΟΡΕΡ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΚΟΛ
1 ΖΑΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10
2 ΚΑΡΑΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 10
3 ΜΠΙΡΠΑΝΑΓΟΣ Δ. 9
4 ΑΤΣΟΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 7
5 ΜΠΕΛΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ 7
6 ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΑΝΤ. 7

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ





ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ
Ομάδα Αγώνες Βαθμοί + - ΔΙΑΦ. Νίκες Ισοπαλίες Ήττες
1 ΜΕΡΟΠΗ 3 9 33 19 14 3
2 ΤΑΥΡΟΙ 3 6 17 7 10 2 1
3 ΓΕΝ.ΛΥΚΕΙΟ 3 6 24 18 6 2 1
4 ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 3 6 8 4 4 2 1
5 ΠΕΙΡΑΤΕΣ 3 6 16 13 3 2 1
6 LMS 3 3 6 20 -14 1 2
7 ΚΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ 3 0 6 14 -8 3
8 ΠΑΝΘΗΡΕΣ 3 0 13 24 -11 3

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares