Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 08:37

Πρωτάθλημα Σίφνου: Ξεκίνησε η 3η αγωνιστική

podosfairo_gel_sifnou_2011

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεκίνησε χθες με τα δύο πρώτα παιχνίδια:

Ταύροι - Απάλευτοι: 4-1{div float:right}{/div}

Γκολ:

(Ταύροι): Δεπάστας Νίκος (2), Ατσόνιος Αντώνης, Καλογήρου Αντώνης.

(Απάλευτοι): Κορακής Σίμος.

Σε ένα ματς που κατά κύριο λόγο κυριάρχησαν οι άμυνες και τα συστήματα, οι Ταύροι επικράτησαν χάρης κυρίως το επιθετικό τους ξέσπασμα στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο γκολ από τον Νίκο Δεπάστα αλλά και έναν τραυματισμό για την ομάδα των Ταύρων του Γιάννη Λουκιανού που γύρισε το πόδι του και δεν μπόρεσε να ξαναπαίξει.

Οι Απάλευτοι έσφιξαν την άμυνά τους και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με τέρμα του Σίμου Κορακή πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ταύροι πίεσαν και κατάφεραν να σκοράρουν άλλες δύο φορές. Από κει και πέρα κάθισαν στο αποτέλεσμα αφήνοντας την πρωτοβουλία στους Απάλευτους οι οποίοι πέρα από 1-2 κλασσικές ευκαιρίες του Αντώνη Χρύσου και του Δημήτρη Σταυριανού για γκολ δεν κατάφεραν να απειλήσουν αφού και το "αριστερό" πόδι του αρχηγού τους Σίμου Κορακή βρέθηκε σε κακή μέρα...

Πάνθηρες - Πειρατές: 4-8{div float:right}{/div}

Γκολ:

(Πάνθηρες): Κολαράκης Νίκος (2), Μπιρπανάγος Δημήτρης (2).

(Πειρατές): Λεμπέσης Σπύρος (3), Μαζαρός Βαγγέλης (2), Μπελιός Ντίνος (2), Τουρού.

Οι Πειρατές μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής όπου είχαν ηττηθεί, είχαν ένα δύσκολο ψυχολογικό εμπόδιο να υπερπηδήσουν. Κάτι το οποίο τους κόστισε στο πρώτο ημίχρονο αφού η "ηγετική" παρουσία του Νίκου Κολαράκη στην επίθεση και του Δημήτρη Μπιρπανάγου στην οργάνωση της ομάδας των Πανθήρων τους έφερε πίσω στο σκορ με 3-1.

Στην πορεία όμως έδειξαν ότι έχουν την κλάση να ανταπεξέρχονται σε τέτοιες δυσκολίες και αφού μείωσαν 3-2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο να γυρίσουν το ματς, κάτι που κατάφεραν με δυο γκολ(ένα με πέναλτι και ένα με βολίδα λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου) του αδιαφιλονίκητου σταρ της ομάδας αυτής Βαγγέλη Μαζαρού.

Αποδεικνύοντας τον επιθετικό τους πλουραλισμό σκόραραν όλοι και ειδικά ο Σπύρος Λεμπέσης που με τα 3 του γκολ έδειξε πόσο έλειψε στον προηγούμενο αγώνα.

Οι Πάνθηρες συνέχισαν το αρνητικό σερί και τώρα περιμένουν την ενίσχυση από τους "Αθηναίους" τους σταρ για να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Σχόλια: Μπελιός Ντίνος

Επιμέλεια: Βασάλος Χρήστος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares