Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 18:26

Πρωτάθλημα Σίφνου: Αποτελέσματα-Σχόλια 2ης αγωνιστικής

O_pagkos_tis_Meropis

11ο Πρωτάθλημα 5Χ5 Σίφνου "Ιωάννης Αναπλιώτης" Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής (β μέρος)

 

Απάλευτοι - Κουρουνάκια: 2-0 (άνευ αγώνα)

Γκολ:

(Απάλευτοι): Κορακής Σίμος (2).

 

Δυστυχώς για δεύτερη φορά τα Κουρουνάκια δεν κατέβηκαν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τους Απάλευτους με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κατοχυρωθεί υπέρ των τελευταίων με σκορ 2-0 και όπως ορίζουν οι κανονισμοί τα τέρματα να χρεωθούν στον αρχηγό της ομάδας.

 

Πειρατές - Γενικό Λύκειο: 3-8

Γκολ:

(Πειρατές): Μπελιός Ντίνος (2), Τουρού.

(Γεν.Λύκειο): Συνοδινός Αντώνης (4), Καράβης Γιώργος (2), Βενιός Γιώργος, Μουλλάι Άντι.

 

Η 2η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή με την αναμέτρηση δύο νεανικών και πολλά υποσχόμενων ομάδων.

Οι Πειρατές έπεσαν θύματα των απουσιών τους και υπέστησαν μια αναπάντεχη ήττα απ'τους "πιτσιρικάδες" του Λυκείου που έπαιξαν με περίσσιο πάθος για την έκπληξη, την οποία και κατάφεραν!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Πειρατές να παίρνουν γρήγορα το προβάδισμα με 2-0 αλλά κάπου εκεί μίλησε η κούραση και τα "Λύκεια" με τη λήξη του ημιχρόνου είχαν φέρει το σκορ στα ίσα(2-2).

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Πειρατές να είναι ανήμποροι να ακολουθήσουν τον ρυθμό των παιχτών του Γεν. Λυκείου και έτσι το ένα γκολ να διαδέχεται το άλλο με αποτέλεσμα το τελικό σκορ (3-8) να είναι διόλου κολακευτικό για μια ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο όπως οι Πειρατές.

Οι οπαδοί των ηττημένων ζήτησαν να "πέσουν κεφάλια" μέσα στην ομάδα από τη διοίκηση η οποία τους διαβεβαίωσε ότι η τιμωρία των απόντων θα είναι εξοντωτική και παραδειγματική!

Οι παίχτες του Γεν. Λυκείου απ'την πλευρά τους πανηγύρισαν δεόντως τη νίκη αυτή με την οποία έθεσαν πλέον δυνατή υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares