Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 09:19

Πρωτάθλημα Σίφνου. Νίκη για την Μερόπη

podosfairo_milos

Το τρίτο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε απόψε με την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Μερόπης να αντιμετωπίζει αυτήν του Γενικού Λυκείου Σίφνου.


Οι πρωταθλητές με σοβαρές απουσίες αλλά και με εμφανή την έλλειψη φυσικής κατάστασης μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, με τους "πιτσιρικάδες" του Λυκείου να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 1-0.
Αιφνιδιασμένοι και μουδιασμένοι οι παίχτες της Μερόπης δέχθηκαν μεγάλη πίεση στο πρώτο 10λεπτο με τους αντιπάλους τους να χάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη για να διευρύνουν το προβάδισμα τους!
Στο 15ο περίπου λεπτό όμως μίλησε ο "άγραφος νόμος" του ποδοσφαίρου με τους παίχτες της Μερόπης να βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματα τους να ισοφαρίζουν αρχικά και στη συνέχεια να παίρνουν γρήγορα προβάδισμα με 1-3!
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ουσιαστικά οι πρωταθλητές πλέον δεν κινδύνευσαν αφού είχαν φτάσει να προηγούνται ακόμα και με 5 γκολ διαφορά(5-10)!
Έγινε ένα ανοιχτό και συνάμα όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και το τελικό 8-12 αποζημίωσε τους λιγοστούς αλλά θαρραλέους φιλάθλους που αψήφισαν το κρύο και ήρθαν στο γήπεδο.

Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση LMS-Κουρουνάκια που θα γίνει τελικά στις 16:30.

Γεν.Λύκειο - Μερόπη: 8-12
Γκολ:
(Γ.Λύκειο): Συνοδινός Αντώνης (2), Άντι (2), Καράβης Γιώργος (4)
(Μερόπη): Ζάσκας Δημήτρης (5), Μουτσάκης Νίκος (5) Βασάλος Χρήστος, Σαββίδης Κυριάκος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares