Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 10:08

11ο Πρωτάθλημα 5Χ5 Σίφνου "Ιωάννης Αναπλιώτης" Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής (α μέρος)

prota8limma_5x5

Όπως είχαμε αναφέρει το 11ο πρωτάθλημα 5Χ5 Σίφνου "Ιωάννης αναπλιώτης" άνοιξε την αυλαία του την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγωνιστικές θα γίνονται σε δύο δόσεις και έτσι κάθε Τετάρτη και Σάββατο θα πραγματοποιούνται από δύο αγώνες.

 

Έτσι λοιπόν την περασμένη Τετάρτη έγιναν τα παρακάτω παιχνίδια:

-Πάνθηρες - Απάλευτοι: 4 - 5

-Ταύροι - Πειρατές(Mazaros and friends): 1 - 5

Ας δούμε τα παιχνίδια αναλυτικότερα:{div float:right}{/div}

Πάνθηρες - Απάλευτοι: 4 - 5

Η πρεμιέρα έγινε με ένα ντέρμπι που έσπασε καρδιές, με την ομάδα των Απάλευτων να χάνει σωρεία ευκαιριών και τελικά να επικρατεί στο γκολ της φανερά ανέτοιμης αλλά πάντα επικίνδυνης ομάδας των Πανθήρων που παρά τα φανερά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το "πάλεψε" αλλά στο τέλος η εμπειρία και η "στόφα" των περσινών φιναλίστ επικράτησε.

(Τα γκολ για τους Πάνθηρες: Μπιρπανάγος Δημήτρης:2, Γκούμας Νικηφόρος, Βεντούρης Νίκος

για τους Απάλευτους: Σανάκης Αντώνης, Ποδότας Σίμος, Κατζηλιέρης Αντώνης, Κορακής Σίμος, Σταυριανός Δημήτρης.

Ταύροι - Πειρατές(Mazaros and friends): 1 - 5

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας μια κραταιά δύναμη του πρωταθλήματος -όπως είναι οι Ταύροι- δέχθηκε ένα ισχυρό χαστούκι από τους Πειρατές που χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος πήραν δια πυρός και σιδήρου το ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία στα γκολ (1-1) και στις ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο μέρος μίλησε η κλάση και το πάθος των παιχτών της ομάδας των Πειρατών που με συνοπτικές διαδικασίες συνέτριψαν τους αντιπάλους τους.

Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται με δύο ακόμα αναμετρήσεις (Γεν.Λύκειο-Μερόπη, LMS-Κουρουνάκια) οι οποίες αρχικά είχαν προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο 19/11 στις 19:00 και στις 20:30 αντίστοιχα. Λόγω όμως της διεξαγωγής του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και για να μην...στερήσουμε ποσοστό από την θεαματικότητα της Nova ο αγώνας των περσινών πρωταθλητών (Μερόπη) με την ομάδα του Γεν. Λυκείου Σίφνου άλλαξε ημέρα και θα πραγματοποιηθεί απόψε Παρασκευή στις 20:00.

Σας περιμένουμε...

Άρθρο:Ντίνος Μπελιός

Επιμέλεια:Χρήστος Βασάλος

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares