Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 09:00

Νίκες για Παμμηλιακό και Τρυπητή

podosfairo_milos_pammiliakos-pollonia_2011

Ευρεία νίκη του Παμμηλιακού έναντι των Πολλωνίων

Πιο έτοιμη αγωνιστικά, όπως άλλωστε αναμενόταν, φάνηκε τελικά πως ήταν η ομάδα του Παμμηλιακού Αθλητικού Συλλόγου, σε σχέση με αυτή των Πολλωνίων, στη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Οι «μικροί», είχαν τον έλεγχο των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του ματς, και κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 2 – 0.

Οι Πολλωνιάτες, προσπάθησαν να αντιδράσουν ανεβάζοντας την απόδοση τους, δέκα λεπτά πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου, επωφελούμενοι και από την οπισθοχώρηση των αντιπάλων τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία αποτελεσματικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παμμηλιακός ανέκτησε και πάλι την πρωτοβουλία και τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο, διευρύνοντας το δείκτη του σκορ, στο τελικό 5 – 0. 

Με το δεξί ξεκίνησε η Τρυπητή τις υποχρεώσεις της.

Με τελικό σκορ 1 – 3, υπέρ της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας της Τρυπητής, έληξε ο εναρκτήριος αγώνας του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μήλου.

Οι καιρικές συνθήκες, δυσχέραιναν ιδιαίτερα το έργο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, με την μπάλα πολλές φορές να ανακόπτεται και άλλες να παίρνει περίεργη τροχιά, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Τρυπητή μπήκε ιδιαίτερα δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας πολύ ψηλά τον αντίπαλο και προσπαθώντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Η νεοφώτιστη ομάδα της Ρέμβης από την άλλη, κατάφερε να ανακόψει αρκετές φορές την επιθετική δεινότητα των αντιπάλων της, με το 0 – 1 όμως να γίνεται στο 30’ περίπου λεπτό, έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, του Γιώργου Μαθιουδάκη.

Στη συνέχεια, και έπειτα από προσωπική ενέργεια του Μάνου Κασιμάτη, ο οποίος πήρε τη μπάλα από την αριστερή πλευρά της επίθεσης του, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, κατάφερε να σκοράρει, διαμορφώνοντας το σκορ σε 0 – 2, υπέρ της ομάδας του.

Μετά την ανάπαυλα, το σκηνικό ήταν κάπως διαφορετικό, με τη Ρέμβη να ανεβάζει σημαντικά την απόδοση της και με τη βοήθεια του ανέμου να βγαίνει αρκετές φορές μπροστά, χωρίς όμως να μπορέσει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στο 55’ περίπου λεπτό, και έπειτα από πολύ ωραία κάθετη μπαλιά και μπέρδεμα της αντίπαλης άμυνας, ο επιθετικός της Ρέμβης, Στέλιος Βαμβούνης, φεύγοντας από ελεγχόμενη θέση, κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1 – 2, πλασάροντας ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σε τετ α τετ που είχαν.

Η απάντηση της Τρυπητής ήταν άμεση, και μόλις δέκα λεπτά αργότερα, με πολύ ωραία ενέργεια του Θοδωρή Μαρουδίτση, αύξησε τη διαφορά σε 1 – 3, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Του Μάνου Τερζάκη

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares