Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 14:11

ΠΑΝΘΕΟΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

pan8eon_alkoolikos

Σχόλια από τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Πάνθεον και το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 4-6
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα. Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, αμφίρροπο με πολύ γρήγορο ρυθμό και συγκινησεις. Μπαλλιο, αν συνεχίσεις έτσι θα είσαι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Μόνο μη ξεφύγεις τώρα με τα καζάνια. Πάντως η εμφάνιση πολύ space. Νικόλα εμείς πέσαμε στις απεργίες. Λίγη υπομονή ακόμα.
ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ-VOLCANO 1-7
Πρόεδρε,  πάλι πειστική και αποτελεσματική η ομάδα, καθάρισε εύκολα ένα παιχνίδι που έκρυβε παγίδες. Σαν να το ξέρες τι θα γίνει με την Ντόρτμουντ και άρχισες νωρίς τις ζεμπέκικος. Η Παρτουζαν μπήκε φοβισμένη και έχασε γρήγορα την επαφή με το σκορ. Έτσι το πανό έγινε μπούμερανγκ...
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΠΑΡΟΥ-ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ 4-4
Τσίμπησαν το βαθμό οι Γαλατάδες και ξεκόλλησαν από την ουρά της βαθμολογίας. Μαλλιά, καλά έκανες και έπαιξες πιο πίσω, γιατί μπροστά την κάνει τη δουλεία ο τέσσερα. Παναγιώτη, μόνοι σας το κάνατε ντέρμπυ.
ΝΥΚΤΕΡΙΔΕΣ-DINAMO CUERVO 1-2
Στο τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό, λύγισαν οι Νυκτερίδες. Έτσι αδικήθηκε η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, απέναντι στην ποιοτική και ίσως λίγο μπλαζέ Dinamo.
ΠΕΦΟ-ΜΑΚΡΙΑΛΙΜΝΗ 6-4
Νατα μας! Δυο στα δυο η ΠΕΦΟ, με καλή απόδοση και πάρα τις 2 αναγκαστικές αλλαγές. Πρόεδρε σε βλέπω σε λίγο καιρό να μου ανεβαίνεις με τύμπανα και βεγγαλικά. Η ομάδα δεν επηρεάζεται γιατί έχει παίκτες πολυεργαλεια. Ο Τάσος για παράδειγμα και σκοράρει, έστω με το μυτο και όταν χρειάστηκε κατέβασε τα ρολλα στην εστία. Σωτήρη προσοχή στους κοιλιακούς, γιατί τους έχεις αναπτυγμένους!
Ηλία ειδικά σε αυτό το παιχνίδι σε ήθελα πιο σκύλο...
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ-LIVERCOOL 4-8
Οι νικητές κομπλέ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ειδικά στην επίθεση, γιατί η άμυνα θέλει λίγο δέσιμο. Φραγκίσκο, εγώ προσπαθώ αλλά εσύ δεν κάνεις το βήμα. Τα είδες και μόνος σου. Όλα στη ζωή φίλε είναι ένα πάρε-δώσε...
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 8-4
Δυνατα και με μεγάλη διάθεση τα Στρουμφακια νίκησαν δίκαια. Εντυπωσιακή φέτος η επιθετική τους λειτουργία και το σκοράρισμα, μπορούν να τους κάνουν τη διαφορά γιατί αμυντικά ήσαν πάντα καλοί. Στους Πάνθηρες ένας κούκος δεν έφερε την άνοιξη.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ-ΚΑΡΙΟΚΑΣ 4-2
Πάντα σοβαροί οι νικητές και καλά διαβασμένοι, περιόρισαν τα ατού των αντιπάλων τους και έφτασαν στη νίκη. Νικό θα κατέβεις στο επόμενο παιχνίδι;
COLO COLO-BLAUGRANA 6-5
Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε η COLO COLO, δείχνοντας εικόνα ομαδαρας και όχι ομάδα του ονόματος τους. Με πλήρη σύνθεση και άξονα το Μήτσο, έπιασαν σπουδαία απόδοση και μόνο προς το τέλος χαλάρωσαν. Κορυφαία στιγμή του αγώνα η ασύλληπτη επινόηση-τακουνια του φουμαριστού, που τραβήχτηκε πιο πίσω και ανέλαβε ρόλο δημιουργού. Βέβαια πρέπει να παίζει μαζί με τον πρόεδρο γιατί χάνονται οι αυτοματισμοί στην ομάδα. Και επειδή έχουμε και οικογένεια να ζήσουμε, δεν μπορείτε κύριοι να μου κρατάτε τόση ώρα στον πάγκο τον παίκτη-μαγνήτη για τον κόσμο. Βαλτέ το θέαμα πάνω από όλα. Αλλιώς να το ξέρετε ότι η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει... Και αυτό να το πάρετε σαν απειλή!
ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 5-3
Περιμεναμε να απολαύουμε το παιχνίδι μεταξύ δυο πολύ καλών ομάδων, αλλά επικράτησε η σκοπιμότητα. Για κάποιους μάλλον έχει σημασία μόνο η νίκη, ενώ κάποιους άλλους τους κινάγανε φαντάσματα του παρελθόντος. Όλα καλα.Συνεχιζουμε.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
18.45 ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΠΑΡΟΥ
20.15 ΓΙΟΥΒΕΤΣΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ
ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
20.00 ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ-VOLCANO
21.30 LIVERCOOL-CARIOKAS
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
18.45 ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ-COLO COLO
20.30 DINAMO CUERVO-ΠΕΦΟ
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
19.00 ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ
20.15 ΜΑΚΡΙΑΛΙΜΝΗ-ΝΥΚΤΕΡΙΔΕΣ
21.30 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
19.00 ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
20.15 ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ-BLAUGRANA

Δείτε την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ εδώ


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares