Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 08:51

ΠΑΝΘΕΟΝ: ΣΧΟΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

pefo_omada

Σχόλια από τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Πάνθεον και το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας

ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ-ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 0-9
Λοιπόν οι ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ έχουν πολλή όρεξη. Τους  βλέπεις στο παιχνίδι τους, ανεξάρτητα από το σκορ, έχουν ένα πάθος και μια δίψα. Απολαμβάνουν ήδη την κορυφή και ελπίζω να μην ζαλιστούν. ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ... συνηθισμένα τα βουνά στα χιονιά.
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ-LIVERCOOL3-6
Aν δεν ήταν ο Παύλος σε μεγάλη μέρα και δεν έβαζε 5 γκολ, θα είχαμε άλλη εξέλιξη γιατί τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ μαζεύτηκαν και παιξανε καλή μπάλα. Και οι δυο ομάδες είναι δυνατές. Ηλία, θα πάρω ένα λέιζερ να σε σημαδεύω, μόνο που θα στέλνει ηλεκτρισμό για να σου κάνω ηλεκτροσόκ όταν τρελαίνεσαι!
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ 4-5
Δεν μπορώ να πω τίποτα. Μου βουλώσατε το στόμα, αν και χάσατε. Παίξατε όμως σαν ομάδα, προσπαθήσατε και φύγατε με το κεφάλι ψηλά. Με τέτοιες εμφανίσεις θα έλθουν και τα αποτελέσματα. Νικόλα σε βλέπω πολύ ανεβασμένο, από τότε που έκοψες τα πάνω-κάτω στην Αθήνα!
ΠΕΦΟ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΠΑΡΟΥ 4-3
Ποδαρικό με νίκη για τα παιδιά της ΠΕΦΟ. Συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπές με πολύ πάθος, αλλά όχι από όλους! Τι εννοώ; Κάποια βασικά στελέχη της ΑΘΛΕΤΙΚ ήσαν προκλητικά αδιάφοροι. Ένας δεν πανηγύρισε τα γκολ της ομάδας του, ο άλλος πεταγε συνέχεια τη μπάλα αραουτ, μέχρι που οι φίλαθλοι τους [το γνωστό όμορφο κοινό της ΑΘΛΕΤΙΚ], βαλανε τις φωνές στο φουκαρά τον Γιάννη, που ήταν όρθιος στον πάγκο γιατί νόμιζαν ότι τους μπέρδευε! Εν ολίγοις αλαλούμ που λέμε και εμείς οι Άραβες! Όμως το φοβερότερο όλων ήταν άλλο. Παίκτης της ΠΕΦΟ, τρανταχτό όνομα και γνωστός φανατικός οπαδός του θρύλου, φορούσε κάτω από τη φανέλα, ισοθερμικό με το τριφύλλι στο στήθος! Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα του. Τάσο, με την κίνηση σου παρέσυρες σε λάθος τον Αντώνη και φάνηκε η πείρα σου. Η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Κανονικό το γκολ. Κοίτα να σκοράρεις, γιατί τη θέση στα δοκάρια βλέπω να τη χάνεις!
Free Image Hosting at www.ImageShack.usΓΕΡΑΚΙΑ-ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-3
Σε στυλ προπόνησης η νίκη του ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥ, σε έναν αγώνα οπού τηρηθήκαν τα χριστιανικά ιδεώδη.
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-COLO COLO 2-8
Το περίμενα ντέρμπυ. Όμως οι νικητές βρήκαν γρήγορα λύσεις στο σκοράρισμα, παρά την απουσία του σταρ της επίθεσης. Αυτό δείχνει ότι είναι καλή ομάδα. Μέτρησε και το τηλέφωνο του μεγάλου απόντα, πριν την έναρξη για να εμψυχώσει την ομάδα. Οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ πάλι με ελλείψεις. Στον πάγκο είχαν μόνο δυο θηλυκές παρουσίες. Για όσους δεν γνωρίζουν στην ομάδα αυτή οι γυναίκες παίζουν μεγάλο ρόλο, διοικητικό εννοείται, και δεν λείπουν ποτέ από τους αγώνες. Μην σας πω ότι αυτές αποφασίζουν!
DINAMO CUERVO-BLAUGRANA 6-3
Δύσκολη νίκη, παρά την τελική διαφορά, μετά από το ωραιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Στο 3-2 το παιχνίδι ήταν ρώσικη ρουλέτα, αλλά ο Χρήστος καθάρισε με το φαρμακερό αριστερό του. Η DINAMO και καλή ομάδα είναι και έχει πολύ καλό κλίμα που τη βοηθάει να βελτιώνεται. Πέτρο, σε είδα στυλακι και πολύ δραστήριο. Κωουτς, δεν άφησες θέση που να μην την έπαιξες. Δεν δοκιμάζεις και τερματοφύλακας γιατί μου φάνηκε παλτό ο Βραζιλιάνος;
ΜΑΚΡΙΑΛΙΜΝΗ-ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ 4-8
Με προβλήματα και απουσίες η ΜΑΚΡΙΑΛΙΜΝΗ, επιστράτευσε και τη γερουσία. Κατάφερε όμως να σταθεί αξιοπρεπώς όπως πάντα και η ποιότητα φάνηκε, ειδικά στα τελειώματα των φάσεων, που μερικά ήσαν εντυπωσιακά, από τον μετρ του είδους.
Παιδιά, σας έγραψα πολλά την περασμένη εβδομάδα. Τώρα μόνο ένα. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Πιστεύω να καταλαβαινόμαστε...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ
21:00 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
ΤΡΙΤΗ
18:00 ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ-VOLCANO
19:30 ATHLETIK BILPAROY-ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ
21:00 ΝΥΚΤΕΡΙΔΕΣ-DINAMO CUERVO
TΕΤΑΡΤΗ
18.45 ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
20.15 XABAΛΕΝΘΙΑ-LIVERCOOL
ΠΕΜΠΤΗ
20.15 COLO COLO-BLAUGRANA
21.30 KARIOKAS-ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18.45 ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
20.15 ΜΑΚΡΙΑΛΙΜΝΗ-ΠΕΦΟ

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares