Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2011 21:31

Η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Πάνθεον, Σχόλα, βαθμολογία και αποτελέσματα

antipariwtes

Η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Πάνθεον, Σχόλα, βαθμολογία και αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΝΥΚΤΕΡΙΔΕΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ 1-4

Πέρυσι ήταν μια ομάδα οι Ξεφτριτες, αλλά μαζευοντουσαν πολλοί. Έτσι φέτος χώρισαν σε δυο ομάδες και τα κέφια της κληρωτίδας, τους έφεραν αντιμέτωπους στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς! Στην αρχή λίγα πράγματα, λίγο το κλίμα, λίγο η συγκίνηση, τίποτα ποδοσφαιρικά σπουδαίο. Μετά οι Αγανακτισμένοι, που έχουν και ρεύμα,... αγανάκτησαν και έφτασαν στο άνετο 4-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ-VOLCANO 3-6

Παιχνίδι να το χορταίνεις, πάρα τα ψιλονευρακια. Η Μπαρτσελιωμα προηγήθηκε με 3-1 και το πάλευε όσο άντεχε. Μετά το ηφαίστειο εξεράγει και έγινε η ανατροπή. Κάποιες στιγμές το παιχνίδι ήταν στη κόψη του ξυραφιού, με τις ομάδες κοντά στο σκορ, ενώ και οι δυο απειλούσαν στην επίθεση. Στο τέλος η επίθεση του Volcano κενταγε. Πρόεδρε, έχεις καλή ομάδα, αλλά αν θες πληροφορίες για τους αντιπάλους σου, να στέλνεις τους ανθρώπους σου να κατασκοπεύουν. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για τηλέφωνα. Έχουμε και το φροντιστήριο για να μάθουμε Αραβικά!

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ-DINAMO CUERVO 2-8

Σπύρο δεν τρέχει τίποτα. Σαν να μη πέρασε μια μέρα. Δεν βρίσκεις κανένα Άραβα να σωθείτε. Έτσι κι αλλιώς όλοι ψιλοσκουροι είσαστε. Ήταν και οι μικροί καλοί να τα οκτώ με το καλημέρα. Κριμας τις μεταγραφές. Βαλε και καμιά φωνή να τους ξυπνήσεις, γιατί θα βαρεθούμε να μετράμε. Περιμένω άμεση βελτίωση.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤ.-ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 4-2

Ανέτοιμες και οι δυο ομάδες, θα στρώσουν με τα παιχνίδια. Μέτρησε για τη νίκη η ατομική ποιότητα κάποιων παικτών.

ΚΑΡΙΟΚΑΣ-ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 4-6

Ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ και ωραίο θέαμα. Οι ποιοτικοί Καριοκας με τους διψασμένους για διάκριση Πιάστον Βιλα διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και ικανοποίησαν το πολυπληθές[ειδικά των Κωστιανων] κοινό τους. Κώστα άσε το μαστίγιο και πιασε το καρότο! Είσαστε και πολλοί, χρειάζεται καλή και έξυπνη διαχείριση το ροστερ.

ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ-ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ 8-0

Φουριοζα η Παρτουζαν, έκανε τα κέφια των φανατικών οπαδών της, που έκλεψαν την παράσταση με το πανό τους ΕΤΣΙ ...ΜΠΙΠ... Η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ-ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ. Από φαντασία σκίζουμε!

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΠΑΡΟΥ-COLO COLO 4-6

Κι άλλο συναρπαστικό παιχνίδι με απροσδόκητη εξέλιξη και ανατροπή. Η Αθλετικ προηγήθηκε νωρίς, ο Μπίλλυ σε τρελά κέφια έβαζε γκολ και στις δυο εστίες, αλλά οι εσωτερικές αλλαγές με τον Αντώνη να γίνεται Μελμπεργκ στην άμυνα και η αφύπνιση του γεννημένου σκόρερ, αφού ξεπέρασε την πολύμηνη αποχή του, έφεραν το σκορ στα ισα. Μετά το κερασάκι στην τούρτα έβαλαν ο πρόεδρος και ο αργοπορημένος.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ-LIVERCOOL 2-5

Ενισχυμένες και οι δυο ομάδες, έπαιξαν σε υψηλούς ρυθμούς και άφησαν υποσχέσεις. Το...διπλωματικό επεισόδιο για το που θα παίξει ο Δημήτρης έληξε και όταν προσαρμοστεί στην ομάδα θα βοηθήσει περισσότερο γιατί φαίνεται ότι το κατέχει. Δεν πέρασαν απαρατήρητες οι ωραίες παρουσίες ανάμεσα στους φίλαθλους των Πανθήρων.

ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ-DINAMO CUERVO 6-4

Mε σήμα στην καρδιά την ολόμαυρη κουρούνα και με εντυπωσιακές νέες εμφανίσεις οι Αντιπαριωτες, έκαναν σεφτέ στις νίκες, απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο. Παιδιά παρουσιαστήκατε σε καλή κατάσταση. Ο Κώστας εμπνέει εμπιστοσύνη και η σοβαρότητα του Νίκου και του Παναγιώτη στην άμυνα δίνει λύσεις. Ο Παναγιώτης πιο ώριμος από ποτέ και ο Μήτσος σταθερή αξία με πολλά τρεξίματα. Ο Γιώργος επαφή με τα δίχτυα με το καλημέρα, απολαυστικό το πρώτο του γκολ στη σεζόν και μάλιστα προϊόν ομαδικής προσπάθειας, ενώ ο πάγκος βοηθαει και οι νέοι ο Δαμιανός και ο Μπενος, που σκόραραν δείχνουν ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Ο Γιάγκος ορεξάτος και ο Γιάννης πασπαρτού που καλύπτει παντού. ΟΜΩΣ, οι μεγάλες ομάδες καταξιώνονται και κρίνονται στη διάρκεια. Θέλετε οπωσδήποτε βελτίωση, περισσότερη αυτοσυγκέντρωση γιατί κάνετε κενά μέσα στον αγώνα. Οι μικροί στο τέλος με λίγη τύχη μπορούσαν τη ζημιά. Πάντως όταν σας δω πιο σίγουρους και χωρίς διαμαρτυρίες σε ανούσιες φάσεις θα πεισθω ότι κάτι καλό θα γίνει εφέτες.

Υ.Γ Κάποιος, έστω την τελευταία ώρα, έκλεισε πολλά στόματα και στον πρώτο αγώνα της Μακριαλιμνης, ίσως μερικοί να κτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Δήλωσε ότι θα τιμωρήσει με γκολ όσους του έκλεισαν την πόρτα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ΝΥΚΤΕΡΙΔΕΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ 1-4

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ-VOLCANO 3-6

DINAMO CUERVO-ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 8-2

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 4-2

ΚΑΡΙΟΚΑΣ-ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 4-6

ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ-ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ 8-0

ATHLETIK BILPAROY-COLO COLO 4-6

LIVERCOOL-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 5-2

DINAMO CUERVO-ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ 4-6

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

αγώνες-τέρματα-βαθμοι

1.ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ 1/ 8-0/3

2.VOLCANO 1/6-3/3

3.LIVERCOOL 1/5-2/3

4.ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ 1/4-1/3

5.COLO COLO 1/6-4/3

6.ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ 1/6-4/3

7.ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1/6-4/3

8.ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1/4-2/3

9.NTINAMO CUERVO 2/12-8/3

10.ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 1/2-4/0

11.ATHLETIK BILPAROY 1/4-6/0

12.CARIOKAS 1/4-6/0

13.ΝΥΚΤΕΡΙΔΕΣ 1/1-4/0

14.ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1/2-5/0

15.ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ 1/3-6/0

16.ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1/2-8/0

17.ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ 1/0-8/0

18.BLAUGRANA ΑΛΥΚΗ 0/0-0/0

19.ΓΙΟΥΒΕΤΣΟΥΣ 0/0-0/0

20.ΜΑΚΡΙΑΛΙΜΝΗ 0/0-0/0

21.ΠΕΦΟ 0/0-0/0

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares