Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 16:04

Νίκη-πρόκριση για το Γενικό Λύκειο Νάξου (video) ….

sxoliko_epal-gen_likeio

Πριν λίγο στο γήπεδο του Φιλωτίου τέλειωσε ο σχολικός αγώνας ανάμεσα στο Επαγγελματικό λύκειο Φιλωτίου και το Γενικό Λύκειο Νάξου νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Χώρας με 0-3 ….

Η ποιότητα που επέδειξαν οι δύο ομάδες κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με αυτή της Χώρας να έχει την υπεροχή κατά όλη την διάρκεια του αγώνα και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Χίκα, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος για το Φιλώτι.

Από την άλλη πλευρά το ΕΠΑΛ Φιλωτίου με τον Ηλία Ορφανό στον πάγκο του, περιορίστηκε σε κάποιες αντεπιθέσεις με τις οποίες δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Το τελικό 0-3, με σκόρερ τους:  Βιλαντώνη,  Χαριζάι και  Μπανακάκη, θα μπορούσε να είχε αυξηθεί, αν  οι επιθετικοί του Λυκείου της Χώρας δεν έβρισκαν απέναντι τους σήμερα έναν απίθανα καλό Χίκα .

Το πρώτο τέταρτο του ημιχρόνου κύλισε ομαλά με τις δύο ομάδες  να λειτουργούν με αναγνωριστικές διαθέσεις, στην συνέχεια η ομάδα της Χώρας ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του αγώνα και «πρέσαρε» την ομάδα του Φιλωτίου, με αποτέλεσμα να χάνει την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Η ομάδα του ΕΠΑΛ Φιλωτίου στο πρώτο μέρος χτύπησε δύο φορές στην αντεπίθεση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ευκαιρία που έχασε αργότερα και σε απευθείας εκτέλεση φάουλ που απόκρουσε ο Σέργης. Το ημίχρονο έληξε με το ισόπαλο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε δυνατά και από της δύο ομάδες με στόχο το γκολ και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Λυκείου της Χώρας άνοιξε το σκορ με τον Βιλαντώνη. Ο μεσοεπιθετικός του Λυκείου της Χώρας μετά από ατομική ενεργεία, από τα δεξιά είδε έξω τον τερματοφύλακα του ΕΠΑ.Λ και με μια υπέροχη «λόμπα» έξω από την περιοχή, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ κάνοντας το 0-1.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει και μόλις στο 55’ λεπτό του αγώνα ο Μπανακάκης έκανε μια σέντρα από αριστερά και ο χαριζάι που ακολουθούσε την φάση κάρφωσε την μπάλα στα αντίπαλα καρέ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-2.

Το 3Ο γολ ήρθε στο 58Ο, όπου ο Μπανακάκης μετά από ατομική ενεργεία «χόρεψε» την άμυνα του Φιλωτίου και σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή διαμορφώνοντας  το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Το ΕΠΑ.Λ Φιλωτίου προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά στην εστία του Σέργη αλλά οι επιθέσεις του σταματούσαν πάνω στο ισχυρό κέντρο της άμυνας της ομάδας του Μανόλη Κατσούλη.

Έτσι λοιπόν το Λύκειο της Χώρας ήταν αυτό που πέρασε στη επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος και θα βρει μπροστά του το Γεν. Λύκειο της Τραγαίας σε μονό αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 10:15. Η έδρα του αγώνα δεν έχει ορισθεί ακόμα, πράγμα που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Από το ΕΠΑ.Λ Φιλωτίου ξεχώρισαν οι: Χίκα, Φάμπιο και ο Βασιλάκης Πέτρος, ενώ για το Λύκειο Χώρας οι: Τζαβές, Βιλαντώνης και Μπανακάκης

sxoliko_epal-gen_l1

Συνθέσεις

ΕΠΑ.Λ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ορφανός)Φάμπιο, Κρασσάς, Βασιλάκης Α., Μανδηλαράς, Μουστάκης, Ελισιάν, Βασιλάκης , Προμπονάς, Λίκα, Κατζιλιέρης, Βασιλάκης Π.

ΓΕΝ.ΛΥΚΕΙΟ (Κατσούλης)Σέργης, Καρελέμογλου, Χαριζάι, Κασέμι,Τζαβές, Βιλαντώνης, Ζάνος,(Μπάκαλος)Μπαλατζία, Ζεργης,(Μανδηλαράς),Μπανακάκης, Στρούβαλης,(Πολυκρέτης)

Σχολικο πρωταθλημα ΕΠΑΛ Φιλωτιου-Γεν... by samnaxos

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares