Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011 21:23

Νίκη για το ΕΠΑ.Λ Θήρας στα πέναλτι

sxoleiko-epal-8iras-gel-8iras

Τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο του Σχολικού πρωταθλήματος Κυκλάδων πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα το ΕΠΑΛ Θήρας, που επικράτησε του ΓΕΛ Θήρας σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.

Στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2 και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτι.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων απέδωσαν σπουδαίο θέαμα ανταμείβοντας έτσι τους φίλους-συμμαθητές τους που κατέκλυσαν τις εξέδρες του Γηπέδου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις πρώτες αναγνωριστικές μπαλιές να δείχνουν ότι και οι δύο ομάδες θα διεκδικούσαν στα ίσα το παιχνίδι. To ΓΕΛ ξεκίνησε το ματς πιο δραστήρια ενώ το ΕΠΑΛ έδειχνε πιο υπομονετικό και με πιο ορθολογική κυκλοφορία προσπαθούσε να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς για το ΓΕΛ, όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα του ΕΠΑΛ το φάουλ του Κουλόλι κατέληξε στα δίχτυα. Το ΓΕΛ αναζητούσε κι άλλο τέρμα με κύριους επιθετικούς εκφραστές τους Νομικό Γιάννη και Φύτρο Σόλονα, που είχε και δοκάρι. Από την άλλη το ΕΠΑΛ απειλούσε με μακρινά σουτ των Βρενάγκρ Λουκά και Βλαβιανού Κώστα, καθώς και με επελάσεις του Νομικού Μανόλη από τα πλάγια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το ΓΕΛ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Νομικό Γιάννη ο οποίος μετά από έξοχο συνδυασμό μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-2. Και εκεί που όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει καθώς το σκορ ήταν 0-2 και απέμενε περίπου ένα τέταρτο για τη λήξη του παιχνιδιού το ΕΠΑΛ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να ισοφαρίσει σε 2-2. Η αρχή έγινε με το απευθείας κτύπημα φάουλ του Βλαβιανού που κατέληξε στα δίκτυα. Λίγο αργότερα και μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Βλαβιανού ο Νομικός Μανόλης προχώρησε από τα αριστερά και με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-2. Στη συνέχεια το ΕΠΑλ έχασε σημαντική ευκαιρία για την ολική επαναφορά όμως το φάουλ του Βλαβιανού εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Καραμολέγκος Αλέξανδρος. Στη συνέχεια το ΓΕΛ αφού ξεπέρασε το σοκ της ισοφάρισης βγήκε μπροστά και προσπάθησε να πετύχει και τρίτο τέρμα όμως ο Φύτρος Σόλωνας δύο φορές δεν μπόρεσε να χρισθεί σκόρερ. Αρχικά, αφού ξεπέρασε εντυπωσιακά τρεις παίκτες πλάσαρε άουτ ενώ λίγο αργότερα είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2 και οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου οι παίκτες του ΕΠΑΛ αποδείχθηκαν περισσότερο ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη-πρόκριση για τον επόμενο γύρο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Μήλου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares