Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 08:59

Πρωτάθλημα Κέας 8χ8 2011-12

aristaios-leon

Πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων του νέου Πρωταθλήματος.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι 8.Μέχρι την Τετάρτη 5/10/11 και ώρα 17.00 πρέπει να δηλώσουν τους παίχτες τους. Η 1η Αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σ/Κ 8-9/10/11.

Παρουσίαση ομάδων:

Λαγοί United:
Από τις ιστορικότητες ομάδες του θεσμού. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιον τίτλο αλλά η παρουσία της είναι αξιοσημείωτη. Η καλύτερη διάκριση που έχει λάβει είναι η Φιναλίστ του Κυπέλλου στην διοργάνωση του 2009 απέναντι στον Αστέρα. Στο Πρωτάθλημα έχει να επιδείξει μια 2η θέση το 2010. Ο κορμός της ομάδας παραμένει ο ίδιος για αρκετά χρόνια και αυτό είναι το σημαντικότερο ατού της. Ο Ανδρέας Ρουσουνέλλος αποδεσμεύτηκε μετά από αρκετά χρόνια αλλά οι Λαγοί απέκτησαν τον αρχηγό των Σφυριών Καμίλη Θοδωρή και τον Τερματοφύλακα Ποδόγυρο Αντώνη στην θέση του Σεγγούνη Μάριου. Ο αρχηγός Παπανικολάου Τάκης είναι ο συνδετικός κρίκος της παλιάς γενιάς με τους νέους. Πρόεδρος της ομάδας ο Πέτρος Βουτυράς...

 

Καρθαία:
Τα παιδιά γίνανε άντρες! Αυτό ισχύει στην περίπτωση της Καθαίας. Τα πιτσιρίκια μεγάλωσαν, με την μεταγραφή του Ανδρέα Ρουσουνέλλου αποκτούν ποιότητα και εμπειρία και είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Δεν έχει κάποια επιτυχία στο παλμαρέ της η Καρθαία αλλά έχει να καυχιέται ότι είναι η καλύτερη ομάδα νέων που έχει περάσει από την διοργάνωση. Ο σύλλογος διαθέτει και τμήμα Μπάσκετ. Αρχηγός ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

Λέων:
Από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες του Τουρνουά διαχρονικά. Ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Έχει κατακτήσει το Κύπελλο του 2007 αποκλείοντας τα φαβορί από την διοργάνωση (Αστέρα, Αρισταίο). Ο κορμός είναι ο ίδιος χρόνια τώρα και η δυνατή της γραμμή είναι η Άμυνα. Φέτος αναμένεται να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι όπου τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις. Αρχηγός ο Πατητής Σταύρος.

Trebeshina:
Παλιά ομάδα στο Τουρνουά. Είναι πάντα σκληροτράχηλη και δυνατή. Παρολ’  αυτά δεν έχει να επιδείξει κάποια διάκριση εκτός της 3ης θέσης που κατέκτησε την προηγούμενη σεζόν. Μεγάλο της ατού η εμπειρία. Στηρίζετε κυρίως στην δυναμική των παιχτών της. Αρχηγός της ομάδας ο Lindor Veshi.

Αρισταίος:
Επέστρεψε...Είναι η πιο παλιά ομάδα του Τουρνουά διαχρονικά.Μαζί με τις Ποίησσες, την Α.Ε.Κέας, τον Τάμελο και την Ιουλίδα ξεκίνησαν αυτόν τον θεσμό που συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια. Έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα του 1999 - 2000 νικώντας στον Τελικό την Α.Ε.Κέας στα πέναλντι. Για τα επόμενα 2 χρόνια ήταν στην τετράδα και μετέπειτα ήρθε η πτώση. Φέτος με όπλο την εμπειρία θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Αρχηγός της ομάδας ο Κορασίδης Σταύρος.

Αστέρας:
Είναι η πολυνίκης του θεσμού. Είναι η πιο πετυχημένη ομάδα μέχρι στιγμής βάση τίτλων.Έχει κατακτήσει τα Πρωταθλήματα του 2004,2005,2006,2007 τα Κύπελλα του 2006 και 2009 και το Σούπερ Καπ του 2009. Φέτος παρουσιάζεται αποδυναμωμένη αλλά μια μεγάλη ομάδα είναι πάντα μεγάλη ομάδα. Οπότε και φέτος είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστήσει. Δυνατό της ατού η μεσαία γραμμή και η επίθεση.Αρχηγός της ομάδας ο Μπάμπης Αντώνης.

Αυτές είναι οι 6 από τις 8 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο φετινό Πρωτάθλημα. Οι άλλες 2 θα δημιουργηθούν από την διάσπαση του Πρωταθλητή 2010 Φωστήρα και της ομάδας της Partizani.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares