Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 12:03

Ώρα τελικού στο ΠΑΝΘΕΟΝ!

Έφτασε η ώρα για τον τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΝΘΕΟΝ.
Την Πέμπτη στις 8.30 θα διεκδικήσουν το έπαθλο η GYROSBANK και η ΜΟΥΡΘΙΑ.
Η GYROSBANK με τρανταχτά ονόματα στην σύνθεση της, πέρασε με δύο νίκες τον ημιτελικό με τους Πάνθηρες, παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο θεωρείται από πολλούς το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο Στέλιος Αρκουλής, ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας, ο Γιώργος Μοστράτος μαζί με τους άλλους παίκτες της ομάδας,έχουν καταφέρει να βρουν την απαραίτητη χημεία μεταξύ τους και να μας χαρίζουν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.
Από την άλλη πλευρά δεν λείπουν τα δυνατά ονόματα, όπως τα αδέλφια Καράι, ο Σταύρος Κληρονόμος, ο Αργύρης Πούλιος, που είναι εγγύηση κάτω από τα δοκάρια, αλλά και άλλοι ικανοί ποδοσφαιριστές, που εκτός των άλλων έχουν παραπάνω κίνητρο να χαροποιήσουν τον λαβωμένο πρόεδρο τους Βαγγέλη Ρούσσο που θα τους παρακολουθεί από την κερκίδα.
Η Μούρθια απέκλεισε τους περσινούς πρωταθλητές της Λα Κουρύνια, μετά από δύο εξαιρετικά παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Μία ποδοσφαιρική γιορτή λοιπόν θα κλείσει την φετινή διοργάνωση και οι ποδοσφαιρόφιλοι του νησιού αναμένεται να δώσουν το παρόν, αφού είναι μία ευκαιρία να απολαύσουν ωραία μπάλα σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα.
Επίσης θα απονεμηθεί το κύπελλο ήθους στην ομάδα των ΑΘΛΙΩΝ, που στην διάρκεια της χρονιάς απέδειξε πως μία καλή παρέα φίλων απολαμβάνει τον αθλητισμό και χαίρεται την συμμετοχή της.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares