Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 09:18

Πρωταθλητές οι Πειρατές της Σίφνου!

Τη Δευτέρα 26 Μαΐου ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 «Ιωάννης Αναπλιώτης» με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Οι δύο ομάδες που μέσα από τη διαδικασία των playoffs έφτασαν μέχρι το τέλος ήταν τα Μαύρα Πρόβατα και οι Πειρατές που είχαν τερματίσει στην 3η και στην 4η θέση της κανονικής περιόδου αντίστοιχα.

peirates-2014-5

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά είχε κάπως αναγνωριστικό χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να παίζουν κλειστά. Όσο περνούσε η ώρα άρχισαν να δημιουργούνται αξιόλογες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες χωρίς όμως κάποια απ’ τις δυο ομάδες να πετύχει κάποιο τέρμα. Περίπου στα μισά του πρώτου μέρους πέρασε στο παιχνίδι για τα Μαύρα Πρόβατα ο Αντώνης Καλογήρου και σε μια από τις πρώτες του επαφές με τη μπάλα ευτύχησε να σκοράρει και να βάλει μπροστά την ομάδα το με 1-0. Οι Πειρατές προσπάθησαν να αντιδράσουν και έκαναν κάποιες φάσεις στην αντίπαλη εστία αλλά τα Μαύρα Πρόβατα διπλασίασαν τα τέρματα τους λίγο αργότερα με τον Γιάννη Λουκιανό να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ με κεφαλιά στην απέναντι γωνία του τέρματος μετά από «γλυκιά» σέντρα του Κ. Λυκογιάννη. Οι Πειρατές έδειχναν κάπως σαστισμένοι από τα δύο τέρματα αλλά σιγά σιγά άρχισαν να παίρνουν μέτρα και πάλι στο γήπεδο και να δημιουργούν φάσεις. Σε μια από αυτές ο Σπ. Λεμπέσης κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 και σαν να μην έφτανε αυτό για τα Μαύρα Πρόβατα ο Γ. Κίτσαλης με ένα καταπληκτικό γκολ έφερε το ματς στα ίσα λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο. Ο Γ. Γεωργούλης όμως στα λεπτά που απέμεναν κατάφερε να σκοράρει για τα Μαύρα Πρόβατα και η λήξη του ημιχρόνου να βρει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 3-2.

mavra-provata-2014-5-1

peirates-prota8lites-2014-2

Στο δεύτερο μέρος οι τυπικά φιλοξενούμενοι Πειρατές έψαχναν την ισοφάριση και το πέτυχαν με τον Αλ. Κίτσαλη να γράφει το 3-3. Οι «γηπεδούχοι» όμως δεν το έβαλαν κάτω και σε μια προσπάθεια τους στάθηκαν και λίγο τυχεροί αφού η μπάλα κόντραρε πάνω στον Γ. Κίτσαλη και κατέληξε στην εστία της ομάδος του. Με το σκορ στο 4-3 εις βάρος τους οι Πειρατές έψαχναν για ακόμα μια φορά την ισοφάριση κάτι που πέτυχαν και πάλι με τον Αλ. Κίτσαλη. Καθώς περνούσε η ώρα με το σκορ στο 4-4 οι δυο ομάδες έψαχναν το γκολ που θα τις έβαζε μπροστά και τα Μαύρα Πρόβατα κατάφεραν με το Γ. Γεωργούλη να πάρουν για άλλη μια φορά κεφάλι στο σκορ. Οι Πειρατές με την πλάτη στον τοίχο αφού ο χρόνος πίεζε, έψαχναν την ισοφάριση και κατάφεραν δυο περίπου λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού να φέρουν το παιχνίδι ξανά στα ίσα με τον καλύτερο τους παίκτη τον Αλ. Κίτσαλη που έκανε το 5-5. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε 10λεπτη παράταση.

Στην παράταση και οι δύο ομάδες μπήκαν περισσότερο προσεκτικές στην άμυνα και ενώ όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι ο Σπ. Λεμπέσης με ένα κοντινό πλασέ έβαλε για πρώτη φορά τους Πειρατές μπροστά στο σκορ με 5-6. Τα Μαύρα Πρόβατα όντας πίσω στο σκορ για πρώτη φορά προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά τελικά το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα τους πίσω στο σκορ και τους παίκτες των Πειρατών να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μαύρα Πρόβατα: Π. Χρύσος, Γ. Λουκιανός, Κ. Λυκογιάννης, Γ. Γεωργούλης, Ν. Δεπάστας, Β. Μαργιάνος (C), Α. Καλογήρου, Δ. Ζαμπέλης, Α. Συνοδινός, Α. Ατσόνιος.

Πειρατές: Μ. Κόμης, Γρ. Λεμπέσης (C), Σπ. Λεμπέσης, Γ. Κίτσαλης, Μ. Λεμπέσης, Β. Μαζαρός, Αλ. Κίτσαλης, Κ. Μαστρόκαλος, Δ. Ποντίκης, Ν. Μπελιός.

Μαύρα Πρόβατα - Πειρατές: (5 – 5)  5 - 6 παράταση

Μαύρα Πρόβατα: Γ. Γεωργούλης (2), Α. Καλογήρου, Γ. Λουκιανός, Γ. Κίτσαλης (αυτογκολ).

Πειρατές: Αλ. Κίτσαλης (3), Σπ. Λεμπέσης (2), Γ. Κίτσαλης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares