Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 20:26

Ραντεβού τον Οκτώβρη...

Την Κυριακή έλαβε τέλος το μίνι τοπικό πρωτάθλημα της Πάρου με άξια πρωταθλήτρια την νεανική ομάδα του Νηρέα.

Στον αγώνα που έκλεισε το τουρνουά ο Νηρέας επικράτησε εύκολα  με 4-0 της άλλης ομάδας της Νάουσας 1987 και κατέκτησε με το απόλυτο των 5 νικών την πρώτη θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Νηρέα έκλεισε από την αρχή του παιχνιδιού την αντίπαλο στα καρέ της και χάνοντας σωρεία ευκαιριών, κατάφερε να προηγηθεί στο 25΄με τον Μοστράτο και να διπλασιάσει λίγο αργότερα τα τέρματά της με ωραίο σουτ του Δελημπαλταδάκη, ενώ το 3-0 έγινε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Ζύμπερι.

Το 2ο ημίχρονο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η ομάδα της Νάουσας 1987, που αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις, κατέρρευσε και τελικά δέχτηκε και 4ο γκολ με τον Χατζία σχεδόν με τη λήξη. 

naousa87-nireas-11-5-2014

Νηρέας: (Μοστράτος), Βεντουρής, Ρούσσος, Τσενάι, Χατζία, Χασάνι, Δελημπαλταδακης, Μετάι, Ζυμπερι, Μοστράτος, Κρίστο, Ζενέλι. 

Επαιξαν ακόμη και οι Καρποδίνης, Παγώνης, Ντούσι, Τριπολιτσιώτης, Κουτσίκου

Νάουσα 1987: Ζουμής, Κορτιάνος Μ. (45΄Κορτιάνος Ν.Δ.), Σκιαδάς Δ., Σκεπάρνιας, Καλούτσης (Κορτιάνος Ν. Α), Κορτιάνος Α., Μπαρμπαρήγος, Παυλάκης, Γκούμπλιας, Στασινόπουλος, Χάλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Νηρέα, αν και τελευταία που δήλωσε συμμετοχή, ήταν αυτή που έδειξε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την διοργάνωση.

Επέδειξε μεγάλο ταλέντο μες το γήπεδο και αποτελούταν ως επί τω πλείστω από παίκτες 14 έως 17 ετών όπως και οι 2 άλλες ομάδες που μας εκπροσωπούν στις Κυκλάδες. Το μόνο πρόβλημα είναι πως οι παίκτες αυτοί, αν και παίζουν από τη γέννησή τους στις ομάδες μας (μερικοί έχουν περάσει από όλα τα τμήματα των ακαδημιών έως την πρώτη ομάδα), λογίζονται ως αλλοδαποί από την ΕΠΣΚ  και δεν μπορούν να αγωνιστούν ως εκ τούτου στις ομάδες μας (επιτρέπονται μόνο 2 στην 18άδα).

Είναι ίσως ένα θέμα που θα πρέπει να δουν από κοινού όλες οι ομάδες της Πάρου.

Αξιό αναφοράς είναι επίσης και το ότι στην ομάδα των παλαιμάχων του ΑΟΠ  απονεμήθηκε δίκαια το κύπελλο ήθους, καθότι επέδειξαν χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια τους χωρίς προστριβές και αποκλίνουσα συμπεριφορά.

Συνοψίζοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι με το τουρνουά ασχολήθηκαν τις πέντε αυτές αγωνιστικές πάνω από 100 συντοπίτες μας από 14 έως 74 ετών (περίπου... δεν γνωρίζουμε την ακριβή ηλικία του Αποστόλου) και κίνησε το ενδιαφέρον σε ακόμα περισσότερους. Η μεγάλη διακοπή και κάποιες σχετικές αντεγκλήσεις γράφονται στα αρνητικά αλλά η γενική ιδέα είναι πως πρέπει να συνεχιστεί από την ερχόμενη κιόλας αγωνιστική περίοδο με περισσότερες ομάδες και παιχνίδια, με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και με ελάχιστες έριδες. Ραντεβού λοιπόν τον Οκτώβρη...

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!

ekpedeftikos-asteras-11-5-2014

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares