Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 09:33

Ο αθλητικός πολυχώρος της Σχοινούσας και το φιλικό με τον Πανναξιακό.

Την περασμένη εβδομάδα στη Σχοινούσα εγκαινιάστηκε ο αθλητικός πολύχώρος του σχολικού συγκροτήματος του νησιού.

poligipedo-sxoinousa-5-2014-2

Οι Γιατροί του Αιγαίου ήταν αυτοί που με την πολύτιμη Δωρεά του γνωστού εφοπλιστή κ. Ανδρέα Μαρτίνου πραγματοποίησαν το έργο το οποίο είναι ο πρώτος οργανωμένος αθλητικός χώρος στη Σχοινούσα.

poligipedo-sxoinousa-5-2014-3

Περιλαμβάνει: Μπάσκετ, βόλεϊ και Χάτ-μπολ, για αγώνες 3x3.

poligipedo-sxoinousa-5-2014-4

Ο Α.Ο. Σχοινούσας ακόμα περιμένει…

AO SXOINOUSAS

«Απορώ γιατί δεν μας ρώτησαν ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες αφού με τα ίδια χρήματα ίσως και λιγότερα θα μπορούσε να τελειώσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο του νησιού» μας τόνισε κάτοικος του νησιού και πρωτεργάτης στην προσπάθεια αναβάθμισης του αθλητισμού στη Σχοινούσα, «φυσικά και το έργο είναι χρήσιμο για τα παιδιά του σχολείου όμως ο χώρος είναι πολύ μικρός. Πάντως ευχαριστούμε πολύ και τους Γιατρούς του Αιγαίου αλλά και τον κ. Ανδρέα Μαρτίνο που μας σκέφτηκαν». Σε ερώτηση μας για την πορεία του Αθλητικού Συλλόγου Σχοινούσας που είχε ξεκινήσει πριν περίπου 2 χρόνια μας είπε.: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε ακόμα να ιδρύσουμε τον Αθλητικό μας Σύλλογο λόγο διάφορων συγκυριών, ένα από αυτά είναι το γήπεδο μας που μπορεί πλέον να έχει καλή χωμάτινη επιφάνια και να μην χτυπάμε πια από τις πέτρες όμως παίζουμε ακόμα με αυτοσχέδια δοκάρια χωρίς δίχτυα!»

sxoinousa1

Οι Σχοινουσσιώτες εδώ και πολλά χρόνια μαζεύονται κάθε Κυριακή στο Γήπεδό του νησιού και παίζουν τον καθιερωμένο πια αγώνα. Φέτος η συμμετοχή ήταν αρκετά καλή αφού τις περισσότερες φορές οι δύο ομάδες ήταν σχεδόν πλήρεις παίζοντας 10x10.

sxoinousa5

Φιλικό με τον Πανναξιακό.

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι ο Α.Ο. Σχοινούσας έχει δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες κυρίως με ομάδες της Πάρου και της Νάξου σε κανονικά γήπεδα ποδοσφαίρου όπως και με τα γειτονικά νησιά (Κουφονήσια, Δονούσα, κλπ) σε γήπεδα 5x5 αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε όλους μας που τους είδαμε από κοντά.

Φέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Σχοινούσα φιλική αναμέτρηση με τους παλαίμαχους του Πανναξιακού. Ένας αγώνας που «σχεδιάζεται» εδώ και καιρό με τους παίκτες της Σχοινούσας αλλά και με τον γνώριμο μας, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανναξιακού Ανδρέα Κατσούλη ο οποίος επισκέπτεται το νησί πολύ συχνά για επαγγελματικούς λόγους.

PALAIMAXOI PANNAXIAKOY-SXOINOYSA

Αυτό που εμείς μπορούμε να ευχηθούμε είναι οι άνθρωποι που πρωτοστατούν στα αθλητικά δρώμενα σε αυτό το μικρό Κυκλαδονήσι, να μην χάνουν το κουράγιο τους και να επιμένουν δίνοντας το στίγμα τους κάθε φορά, κάθε στιγμή, όποτε μπορούν και όπου μπορούν κρατώντας ζωντανό το όνειρό τους για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

poligipedo-sxoinousa-5-2014-5

poligipedo-sxoinousa-5-2014-6

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares