Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 23:05

Ξεκινά το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του ΔΑΠΠΟΣ

Την Κυριακή 19/01/2014 θα ξεκινήσει το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. όπου θα πραγματοποιηθεί η 1η Αγωνιστική στο γήπεδο Δ.Γ. Καμαρίου με 8 ομάδες να συμμετέχουν σε αυτό.


Οι 8 ομάδες είναι οι εξής : Α.Ο. Βουρβούλος - Αετός - Λάβα Εμπορείου Β' (Εκτός Συναγωνισμού) - Λεμβούχοι - Ιλλυρία - Διαγόρας - Α.Ο. Φηροστεφάνι - Μεγαλοχώρι.

Η φετινή κανόνες διεξαγωγής που θα ισχύσουν στο φετινό Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. είναι να παίξουν όλοι με όλους σε ένα γύρο , όπου στην συνέχεια οι 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα διασταυρωθούν σε χιαστούς αγώνες ( 1ος – 4ος, 2ος – 3ος). Οι δύο νικήτριες ομάδες που θα προκύψουν από την διασταύρωση των αγώνων θα αναμετρηθούν στον τελικό διεκδίκησης του φετινού Τοπικού Πρωταθλητή Ποδοσφαίρου του ΔΑ.Π.Π.Ο.Σ.

Να σημειώσουμε επίσης ότι θα επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές παικτών για την κάθε ομάδα με σκοπό να συμμετέχουν όσο γίνεται περισσότεροι αθλητές.

Ο κάθε αθλητής για να συμμετέχει σε κάποια ομάδα όπως επισήμανε και ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Αντώνης Καντζέλης όπου ήταν κάθετος σε αυτό είναι ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν στην διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος ατομική βεβαίωση υγείας η οποία θα του επιτρέπει την ασφαλή του συμμετοχή στους αγώνες.

1η Αγωνιστική - Κυριακή 19-01-14

14:00 Αετός - Βορβούς
16:00 Διαγόρας - Μεγαλοχώρι
18:00 Ιλλυρία - Λεμβούχοι
Λάβα Εμπορείου - Φηροστεφάνι (θα οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού από το ΔΑΠΠΟΣ)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares