Δημήτρης Τσερεντζούλιας

Δημήτρης Τσερεντζούλιας

Μετά την επικράτηση (69-55) του τμήματος κορασίδων στο ντέρμπι με τον Α.Ο. Πάρουο προπονητής του Μαρπησσαϊκού, Βαγγέλης Μουρογιάννης, μίλησε για την πρόκριση στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογική σημασία, καθώς αμφότερες οι Παριανές ομάδες είχαν περάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων, ο Μαρπησσαϊκός επικράτησε με σκορ 69-55 του Α.Ο. Πάρου και τον ανάγκασε στην πρώτη του φετινή ήττα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Κερδίζοντας για 4η φορά φέτος, σε ισάριθμα παιχνίδια τον ΑΠΑΣ Νάξου «Τα Φανάρια», η ομάδα νεανίδων του Α.Ο. Πάρου πέρασε πανηγυρικά -αήττητη- στην τελική φάση του πρωταθλήματος, όπου και θα διεκδικήσει με αξιώσεις με την πρωτιά.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίστηκε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο (2-3/3) η επέλαση των Παριανών ομάδων, οι οποίες την φετινή αγωνιστική περίοδο καταγράφουν αξιοζήλευτη πορεία και η εμφάνισή τους στις τελικές φάσεις όλων των αντίστοιχων ηλικιακών πρωταθλημάτων θα είναι όχι απλά συμμετοχική, αλλά και με αξιώσεις για κατάκτηση.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά τη νίκη (59-55) του εφηβικού τμήματος -στο ντέρμπι με την Α.Ε. Σαντορίνης- και την πρόκριση στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων, ο προπονητής του Μαρπησσαϊκού, Θοδωρής Καζακίδης, μίλησε στην κάμερα της «ΦτΠ» και στον Δημήτρη Τσερεντζούλια.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πλούσια ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα των ομάδων μπάσκετ της Πάρου το σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 15:36

Live score: ΑΕ Πάρου - Παμμηλιακός

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης του 2ου ομίλου μεταξύ της ΑΕ Πάρου και του Παμμηλιακού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με άδεια χέρια επιστρέφει από το δημοτικό γήπεδο της Μόριας η Μικτή Κ16 της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, η οποία ηττήθηκε με 3-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Λέσβου για την 3η αγωνιστική του 13ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (4/2/2024 | 20:00) από το στάδιο της Πάρου τον αγώνα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Κυκλάδων μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Η Αθλητική Ένωση Πάρου σε μία όμορφη συνεστίαση, το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στο ψητοπωλείο «Ρίγανη», πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την παρουσία του δημάρχου Πάρου, Κώστα Μπιζά, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 8

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35