Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 13:24

Σημαντικό διπλό στη Μυτιλήνη για την Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου στην Μυτιλήνη  επί της τοπικής Σαπφώ με σκορ 1-2, κλείνοντας τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2022, η Μύκονος που ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, με δύο γκολ έφυγε με το τρίποντο από τον Ταρλά" φτάνοντας τις δύο νίκες συνολικά.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως έλλειψε το γκολ. Η πιο καλή στιγμή για τις γηπεδούχες καταγράφηκε στο 6ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Δήμητρας Κατρακάζα από πλάγια, η Ασημίνου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Η απάντηση για την ομάδα της Μυκόνου ήρθε τρία λεπτά αργότερα με την Κανέλλου να κάνει εντυπωσιακή κούρσα, όμως η Βασιλική Ψωμαδέλλη ήταν παρούσα.

Στην επανάληψη, η φιλοξενούμενη ομάδα περιόρισε τη Σαπφώ, η οποία δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει καθ' όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, μειώνοντας το σκορ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Μύκονος προειδοποίησε στο 47' με το δοκάρι της Τουνά, ενώ προηγήθηκε σωτήρια επέμβαση της Ψωμαδέλλη μετά από σουτ της Πρέκκα και στο 62' η Κανέλλου που ήταν αρκετά δραστήρια μετά από λάθος διώξιμο αμυντικού βρέθηκε μόνη με το τέρμα ανοίγοντας το σκορ. Στο 80' η Αρμάου με δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, με την γκολκίπερ σε αυτή τη περίπτωση να μην αντιδρά σωστά. Στο 97' η Σαπφώ κέρδισε φάουλ πάνω στη γραμμή και με έξυπνη κομπίνα η Ασημίνου έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία κάνοντας σεφτέ στα γκολ στο πρωτάθλημα για τη Σαπφώ.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ(Θ.Παπαδημητρίου):Ψωμαδέλλη Β., Σπανού(46'Τζίνη), Ψωμαδέλλη Βικ.,Τσεσμετζή, Κατρακάζα Δ., Κατρακάζα Ε., Δαγκλή, Ασημίνου, Βούρου, Σωμαράκη(46'Μπαούτη), Κατσάρα

Μύκονος(Δ. Μανταφούνης): Κοντζιά, Μπαξεβάνου(89'Τζωρτζάκη), Γιαννοπούλου(62'Μπουτούρη), Σκαμπαρδώνη, Πατεράκη, Τσιούρκα, Γιαννούλα(84'Μανταφούνη), Κανέλλου, Αρμάου, Πρέκκα, Τουνά

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares