Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 19:37

Οι Γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου πήραν μια σημαντική νίκη επί του Ατρομήτου

Την πρώτη του νίκη στην Β' Εθνική κατηγορία κατάφεραν να πάρουν σήμερα οι Γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου καθώς επικράτησαν με σκορ 2-1 του Ατρόμητου παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Δημήτρη Μανταφούνη κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ από την Σκαμπαρδώνη η οποία με έκανε τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ της Αρμάου. Από εκεί και ύστερα η ομάδα των Αθηνών ανέβηκε στο γήπεδο προκείμενου να ισοφαρίσει.

Η ομάδα της Μυκόνου έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο όμως οι γυναίκες του Ατρομήτου κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 85' μετά από εκτέλεση πέναλτι της Μοσκοφίφδου.

Μετά από μια πολύ ωραία πάσα της Γιαννούλα προς την Κανέλλου, η τελευταία βρέθηκε απέναντι στην τερματοφύλακα του Ατρομήτου την οποία και πέρασε με προσποίηση και σε κενό τέρμα σκόραρε έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι. με βοηθούς του κ.κ. Σαργολόγο και Βαρθαλίτη

ΑΕ Μυκόνου (Μανταφούνης): Κοντιζά, Τσακλάνου, Γιαννοπούλου (75' Κοντιζά), Σκαμπαρδώνη, Πατεράκη, Τσιούκρα (46' Παπαδημητρίου), Γιαννούλα, Κανέλλου, Αρμάου, Πρέκκα, Τούνα (90' Αντύπα)

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Γκέλου, Αδάμ, Κουκά, Χαρδαλούπα, Κούκα, Τζωρτζάκη

Ατρόμητος (Πατατανές - Μαυρίκος): Ζάρρα, Κώστα,Νεοφύτου, Παγκούλα, Μισιρλή, Ιωαννίδη, Μοσκοφίδου, Μανίτα, Σύρμη, Κατσάνου, Λαδερού

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Κριεμπάρδη, Παπουτσά, Μάρα, Δημητρακοπούλου, Σκουλαριώτη, Δαμουλιάνου

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares