Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 08:16

Α.Ε. Μυκόνου: Το νέο διοικητικό σχήμα για τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Η Α.Ε. Μυκόνου πραγματοποίησε αλλαγές στη διοίκηση του Γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου το οποίο τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική.


Η σχετική ανακοίνωση

Το διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΑΕ Μυκόνου στη Β εθνική.
Με στόχο τη δυναμική παρουσία και στα σαλόνια της β εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γίνεται γνωστό το διοικητικό σχήμα που θα ηγηθεί του προγραμματισμού και του τμήματος γενικότερα τη νέα αγωνιστική περίοδο για την γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυκόνου.
Δίπλα στον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο ΚΟΥΚΑ, ο κ. Γεώργιος ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ σε έναν ενισχυμένο ρόλο ως υπεύθυνος του Γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος στη β εθνική κατηγορία ενώ παρουσιάζεται η κ. Μαρία ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ σημαντική αρωγός αυτής της προσπάθειας.
Συνεχίζουν οι επιτυχημένοι κ. Φώτης ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ και κ. Νίκος ΓΚΕΛΟΣ .
Από τις θέσεις των γενικών αρχηγών θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους φέτος οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Νίκος ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ και Χαράλαμπος ΚΕΚΕΛΗΣ.
Στα άμεσα σχέδια του νέου διοικητικού σχήματος περιλαμβάνονται οι επαφές με τους προπονητές, τις παίκτριες καθώς και ο σχεδιασμός όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις ώστε να οριστικοποιηθεί το ρόστερ και να εμφανιστεί η ομάδα το ίδιο ανταγωνιστική και στη Β εθνική κατηγορία.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares