Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 18:28

Με ωραίο ποδόσφαιρο πήρε το πρώτο «διπλό» η Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε. Μυκόνου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας, του Φωστήρα Καισαριανής με το εμφατικό 0-8.

Οι Μυκονιάτισσες κατάφεραν να προηγηθούν στο 13ο λεπτό με την Πατεράκη και δύο λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους, με την Μαρίνη. Η Τσιούκρα έκανε το 0-3 για την Α.Ε.Μ ενώ το 0-4 του ημιχρόνου διαμόρφωσε με το 2ο προσωπικό της τέρμα η Μαρίνη.

Το 2ο ημίχρονο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό για την ομάδα της Μυκόνου, με την Ντόκου να χρίζεται σκόρερ στο 52ο λεπτό και στο 64' η ίδια ποδοσφαιρίστρια πέτυχε το 0-6.

 Η Πατεράκη και η Κατσιπάνου έκαναν το 0-7 και το τελικό 0-8 αντίστοιχα επιστεγάζοντας έτσι μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Μανταφούνη.

Η Γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου ευχαριστεί τον Φωστήρα Καισαριανής για την φιλοξενία και το πολύ καλό κλίμα.


Α.Ε. Μυκόνου: Κοντιζά, Γκέλου, Ανδρεοπούλου, Πολυκανδριώτη, Αρμάου, Τσιούκρα, Πατεράκη, Γιαννούλα, Μαρίνη, Ντόκου, Λαζάρου

Αγωνίστηκαν και οι : Αντύπα, Κατσιπάνου, Κουκά, Χαρδαλούπα

Φωστήρας Καιραριανής: Τσομπάνη, Γκίκα, Άρχοντα, Τάτρου, Τσέτσου, Ψαριώτη, Ρεβύθη, Πογιατζή, Παντελή, Κορομπλιά, Νικολακοπούλου

Αγωνίστηκαν και οι: Καμβάση, Στεφάνου, Μπενοβία, Κεφαλά, Σιώζου

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό από την κάμερα του Γιώργου Πετρίδη.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares