DARZENTAS_MESA
Τάσος Ζαννής

Τάσος Ζαννής

Ο Ολυμπιακός έσπασε την έδρα της Μπαρτσελόνα με το... καλησπέρα! Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 77-75 των Καταλανών, έκαναν το 1-0 στη σειρά και πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα play off, παρότι παρατάχθηκαν χωρίς τον αρχηγό τους, Κώστα Παπανικολάου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Η ΑΕΚ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστική των play off της Super League, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Ισοπαλία 1-1 στο Άρης – Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τους Πειραιώτες να χάνουν έδαφος στη “μάχη” για την πρώτη θέση και τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία στο “Αθ. Διάκος”, άφησε δύο βαθμούς σε μία έδρα που οι βασικοί του αντίπαλοι έκαναν περίπατο κι έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 91-87 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Euroleague και ξεκίνησε με το… αριστερό τη σειρά, χάνοντας ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Σε «πάρτι» μετέτρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού τον τελικό του Youth League της UEFA απέναντι στη Μίλαν, επικρατώντας με 3-0 στη Νιόν της Ελβετίας, και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στην Κ19.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Η Ελλάς Σύρου μπορεί να ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Ρόδο για την 32η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής αλλά διατηρήθηκε στην πεντάδα, ενώ η ΑΕ Μυκόνου πέτυχε σπουδαία νίκη σωτηρίας στην έδρα του Αστέρα Βάρης 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία του ομίλου και την επόμενη (μεσοβδόμαδη) αγωνιστική.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

O Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη από την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν ακόμα μία σπουδαία νίκη και έμειναν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με την Ένωση να παίρνει το διπλό με ανατροπή στο φινάλε, για να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να δίνει ακόμα ένα φοβερό σόου, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από το “Αθ. Διάκος”, διαλύοντας τη Λαμία με 5-0 για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Κατηγορία SUPER LEAGUE
Σελίδα 1 από 209

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35