Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 21:31

Αιολικός: Μπαίνει χειρουργείο ο Κώστας Αποστολόπουλος

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Κώστας Αποστολόπουλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην δεξιά κνήμη.

Ο Κώστας Αποστολόπουλος μετά τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ένιωσε ενοχλήσεις που δεν του επέτρεψαν να πάρει χρόνο συμμετοχή στα επόμενα παιχνίδια.

Με ανακοίνωση του το σωματείο έκανε γνωστό ότι θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, κάτι που σημαίνει ότι η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για εκείνον. Αναλυτικά:

"Σε μικροεπέμβαση θα υποβληθεί ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Κώστας Αποστολόπουλος, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στη δεξιά κνήμη.

Τις επόμενες ημέρες ο ποδοσφαιριστής μας θα περάσει την πόρτα ενός χειρουργείου ρουτίνας, ώστε να απαλλαγεί από τους πόνους που τον ταλαιπωρούν και να είναι πανέτοιμος σε λίγες εβδομάδες να επιστρέψει στις προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κώστα, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Οργανισμός του Αιολικού σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. "

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares