Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 19:05

Επίσημη η παραμονή του Μεσολόγγη στην Θύελλα Ραφήνας

Επισημοποιήθηκε όπως αναμένονταν η συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ του Νίκου Μεσολόγγη και της Θύελλας Ραφήνας.

Ο έμπειρος προπονητής, που έχει οδηγήσει την ομάδα της Ανατολικης Αττικής μονάχα σε επιτυχημένες πορείες, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των πρασίνων και αφού ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά ζητήματα που απέμεναν, η συμφωνία επικυρώθηκε.

Η ανακοίνωση

Η διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Μεσολόγγη αλλά και το τεχνικό του επιτελείο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με αυτόν τον τρόπο, ο έμπειρος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα μας στη δεύτερη καλύτερη σεζόν της ιστορίας της στη Γ’ Εθνική, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον 5ο όμιλο, θα συνεχίσει στον πάγκο των «λιγνιτωρύχων» για έκτη διαδοχική σεζόν, μαζί με το τεχνικό του επιτελείο.

Συγκεκριμένα, τόσο ο γυμναστής Δημήτρης Καραμανώφ, όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μανώλης Μανιός θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας για έναν ακόμη χρόνο.

Η εν λόγω συνεργασία αναμενόταν να συνεχιστεί για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο, καθώς ο σύλλογος συνεχίζει να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών και να «μεγαλώνει» διαρκώς, αποτελώντας πλέον μία εκ των πιο δυνατών ομάδων στη Γ’ Εθνική. Γεγονός το οποίο αποδεικνύουν οι τελευταίες τρεις σεζόν της Θύελλας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021, την κατάκτηση της τέταρτης θέσης το 2022 και φέτος της τρίτης θέσης.

Ευχόμαστε ολόψυχα, λοιπόν, να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στο πολύ καλό τους έργο και να έχουν δύναμη, υγεία και πάντα επιτυχίες με τους «λιγνιτωρύχους»!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares