Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 17:06

Ξέσπασε στον Πανηλειακό ο Αιολικός

Με πομπώδη τρόπο επανήλθε στις νίκες ο Αιολικός, έπειτα από τις δύο ήττες του από Ρόδο και Φοίνικα Ν. Επιδαύρου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης υποδέχθηκε στον «Ταρλά» τον Πανηλειακό, τον οποίο συνέτριψε με 6-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μακρή που σημείωσε χατ τρικ. Έτσι, παρέμεινε σε άμεση επαφή με την κορυφή στον 4ο όμιλο, σε πλήρη αντίθεση με την ομάδα του Πύργου που βυθίστηκε ακόμη περισσότερο.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο χαρισματικός επιθετικός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ποτουρίδη (1-0), πέντε λεπτά μετά (11') ο Αποστολόπουλος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 και στο 36', πάλι ο Μακρής, σκόραρε με πλασέ για το 3-0. Στο 27' οι φιλοξενούμενοι είχαν «αγγίξει» τη μείωση του σκορ, όμως από το σουτ του Τσίγκρηλα η μπάλα σταμάτησε σε δοκάρι. Στο 50' ο Αποστολόπουλος μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Λούσκου για το 4-0, στο 73' ο Στεφάνοβιτς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ποτουρίδη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και στο 89' ο Μακρής έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ ύστερα από ασίστ του Μουκίδη.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τσέλιος-Παντελίδου (Ανατολικής Αττικής)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Ποτουρίδης, Νάστος (84' Παστρικός), Γκαντσιέ, Αρναούτογλου (68' Μούκα), Αντωνίου (61' Μουκίδης), Στεφάνοβιτς, Κανελλόπουλος, Αποστολόπουλος (84' Μαριόλας), Καρλίτος (61' Άνθης), Μακρής

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Τρυφωνόπουλος): Πάνου, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μάρκου, Τσίγκρηλας (65' Ψύχας), Αράπι (46' Σμάρα), Μπάλλας, Ζάχι (45' Λούσκος), Παλ (84' Ονγουσόγιε), Καλομοίρης, Αλ Μπάσσαμ (58' Θεοδωρακόπουλος)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares