Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 21:14

O Παναργειακός πήρε το ντέρμπι με την Ερμιονίδα

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αξιοποίησε την έδρα του ο Παναργειακός και «σκαρφάλωσε» θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου.

Η ομάδα του Γ. Βαζάκα επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕ Ερμιονίδας, που από την πλευρά της υπέστη τρίτη σερί ήττα και, πλέον, δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής με την παρουσία του στην Κατηγορία.

Στο 3ο λεπτό ο Χαλκιαδάκης «έσπασε» την μπάλα στον Τσιώλη, ο οποίος σούταρε και ο Πονηρός απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 14' σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, περνώντας κοντά από το οριζόντιο δοκάρι, μετά από κόντρα. Στο 41' ο Παναργειακός κέρδισε πέναλτι. Μετά από κοντινή εκτέλεση κόρνερ, ο Λιακόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά και η μπάλα πήρε ύψος μέσα στην περιοχή μετά από απόκρουση με το κεφάλι του Βιρβίλη σε μονομαχία του με τον Καμπεράι. Ο Καπετανάκης, που είχε προηγηθεί, πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στον Μηλιώτη, με τον διαιτητή Λαθύρη να δείχνει την άσπρη βούλα -μετά από υπόδειξη και του δεύτερου βοηθού Κουρκουνάσιου- για χέρι. Στο 42' ο Ντε Σόουζα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και πέτυχε το 1-0.

Η ΑΕ Ερμιονίδας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 55'. Ο Τρέσα εκτέσε φάουλ από δεξιά, ο Φερεκίδης, μετά από ωραία κίνηση, βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και από κοντινή απόσταση έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.

Η ομάδα του Άργους πέτυχε το 2-0 στο 77', όταν ο Τσιράκης έγινε κάτοχος της μπάλας ανάμεσα στη μεσαία γραμμή και την περιοχή, πάσαρε αριστερά στον Ντε Σόουζα, ο οποίος σκόραρε με διαγώνιο σουτ.

Στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζιέρης από πλευράς γηπεδούχων.

Διαιτητές: Λαθύρης, Παπαδόπουλος-Κουρκουνάσιος (Πειραιά)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παππάς, Πατσιαβούρας, Λιακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Πλαστουργός (74' Τσιράκης), Τσιώλης (89' Παιδάκης), Αποστολάκης, Καμπεράι (89' Θεοδοσιάδης), Χαλκιαδάκης (89' Τσάνι), Ντε Σόουζα (79' Κότσεφ)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Πονηρός, Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης (62' λ.τρ. Ι. Κάλα), Νικολόπουλος, Τριμπόνιας (89' Μαστοράκης), Φερεκίδης, Τσόφλιος, Τρέσα (89' Γκαμάνης), Άντουνιτς (74' Λαντίκας), Κωτσοβός.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares