Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 16:15

«Χορταστικό» ματς και μοιρασιά για Ιάλυσο και ΑΟ Πυλίου

Σε «χορταστικό» παιχνίδι εξελίχθηκε η εξ αναβολής «ναυμαχία» του Ιάλυσου με τον ΑΟ Πυλίου στο «Οικονομίδειο» της Ρόδου, με τους γηπεδούχους να αποτρέπουν στις καθυστερήσεις την ήττα και να «σώζουν» τον βαθμό της ισοπαλίας για το τελικό 2-2 απέναντι στη δυνατή ομάδα της Κω.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μέχρι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή τους τρεις βαθμούς, παρ' όλα αυτά μπόρεσαν να διατηρηθούν πάνω από τον αντίπαλό τους στη βαθμολογία του 4ου ομίλου, σε ένα πρωτάθλημα που έχει τρομερό ενδιαφέρον τόσο στις υψηλές του θέσεις όσο και χαμηλά.

Οι «βυσσινί» πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό, όταν μετά από λάθος στην άμυνα και σε φάση διαρκείας ο Βουκομάνοβιτς πλάσαρε προ κενής εστίας για το 0-1. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι κυανοκίτρινοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν, χάρη σε καρφωτή κεφαλιά του Εμπουμπά μετά από σέντρα του Γεωργίου (1-1). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Κώοι πήραν πάλι το προβάδισμα με εν κινήσει πλασέ του Χατζηβασίλη (1-2), για να φτάσουμε στα τελευταία δραματικά λεπτά, όπου ο Ιάλυσος άσκησε ασφυκτική πίεση και κατάφερε να αποφύγει την ήττα! Ήταν το 92ο λεπτό όταν μετά από ασθενή απομάκρυνση της μπάλας, ο Γιώργου έκανε την κεφαλιά πάσα προς τον Πατσίλη, ο οποίος με νέα κεφαλιά σκόραρε για το τελικό 2-2!

Διαιτητές: Λεωνίδας, Σούζας-Κουλουχέρης (Ανατ. Αττικής)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Ανδρούτσος, Καραγεώργης, Γεωργιάδης (51' λ.τρ. Δελαπόρτας), Μπουσμπίμπα, Εμπουμπά, Γιώργου, Κονέ (33' λ.τρ. Γεωργίου), Τερζίου, Μαχαιράς, Χατζηνικόλας, Σάββας (81' Πατσίλης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Μπριλάκης, Μαυρόπουλος, Κότζα, Βουκομάνοβιτς (93' Συντυχάκης), Δρόσος (93' Σκέντζος), Χατζηβασίλης, Δρόσος, Τουργαΐδης (82' Κατσέλης), Χατζηνικολάου (67' Τάσιος)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares