Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 16:13

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος

Μετά από δύο συνεχόμενες «λευκές» ισοπαλίες σε Ρόδο με Ιάλυσο και Ν. Σμύρνη με Παναργειακό, ο Πανιώνιος επέστρεψε στις επιτυχίες και πλησίασε παράλληλα την κορυφή στον 4ο όμιλο.

Οι κυανέρυθροι... σκόραραν και νίκησαν στη Γαστούνη, επικρατώντας με 2-0 του Αίαντα και προσεγγίζοντας στους τρεις βαθμούς την τριάδα που οδηγεί την κούρσα! Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 44ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα κομβικής σημασίας γκολ, όταν ο Καρδάμης εκτέλεσε ιδανικά κόρνερ και ο Μίχος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 77' ο Τριανταφυλλόπουλος ανέτρεψε αντίπαλό του που ετοιμαζόταν να μπει στην περιοχή, αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας με αριθμητικό μειονέκτημα την ομάδα του. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Πανιώνιος, που «κλείδωσε» το «τρίποντο» τέσσερα λεπτά μετά (81'). Ο Σέχου εισέβαλε στην αντίπαλη περιοχή από πλάγια θέση και αφού πλησίασε τον Βίλλιο, τον πλάσαρε θαυμάσια για το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή (5/3), ήταν η πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο με τον Π. Παπαπαναγή στην τεχνική του ηγεσία.

Διαιτητές: Λιάρος, Μπεκιάρης-Βαλκανάς (Λακωνίας)

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Βίλλιος, Κουλούρης, Τσιρίκος, Καρδάρης, Βράμπι, Ρίλντι, Καράγιωργας (61' Παπαχρηστόπουλος), Τσιακοπιάκος, Βατσής, Πυρρής, Τριανταφυλλόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Μίχος, Καλύβας, Γκότοβος, Καρδάμης (84' Πριόνας), Διονέλλης (84' Λίμα), Γκίνο, Μπρέγκου (78' Τσίπρας), Γροντής (63' Τσιμπόκας), Πίσπας (63' Μούντριχας), Σέχου.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares