Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 16:11

Μοιρασιά για Κερατσίνι και Άρη Πετρούπολης

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στο Κερατσίνι και τον Αρη Πετρούπολης, με τους "ροσσονέρι" να μένουν για πέμπτο συνεχόμενο ματς με το ίδιο αποτέλεσμα.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι παρότι είχαν κόντρα τον αέρα είχαν την υπεροχή και φάνηκαν πιο απειλητικοί μπροστά από την εστία του Καραστέργιου ωστόσο δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση.

Στην επανάληψη ο Άρης Πετρούπολης μετά το 54' ήταν ανώτερος και σε αυτό οφείλεται η αλλαγή του Ντάφλα, καθώς ο΄εμπειρος μέσος βοήθησε σημαντικά τους νεοφώτιστους να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις με χαρακτηριστικότερη όλων την κεφαλιά του Λεβέντη που απέκρουσε δύσκολα ο Καπούταγλης με τα πόδια.

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας) Καπούταγλης, Πάππος, Σουβατζόγλου, Βαττής, Λουβής (72' Μαχμουτάι), Κοντογιαννάτος, Χαρίτος, Καλαμβόκης, Κοκας, Βυρης (72' λ.τρ. Σταμάτης), Ντουνιας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καραδήμος) Καραστέργιος, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης (84' Αργυρίου), Τσατσαρής, Κρητικός, Γεραγωτέλλης (54' Ντάφλας), Ρέτσος, Τσερκώνης, Γκούφας (84' Σαμαράς), Αντωνακόπουλος, Νάτσης (78' Ζαϊμι).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares