Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 14:53

Η Ρόδος πήρε το ντέρμπι με τον Αιολικό και «πάτησε» ξανά κορυφή

Κόβει... ανάσες η φοβερή μάχη που γίνεται στις πρώτες θέσεις του 4ου ομίλου, όπου τρεις ομάδες οδηγούν την κούρσα (ΑΕ Μυκόνου, Αιολικός, Ρόδος) και ο Πανιώνιος ακολουθεί τρεις βαθμούς πίσω! Το απόγευμα της Κυριακής (5/3) η Ρόδος λύγισε τον Αιολικό στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής και τον έπιασε στην πρώτη θέση, ισοφαρίζοντας παράλληλα το σκορ της ήττας στον πρώτο γύρο.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30ο λεπτό και σε μία από τις πρώτες αξιόλογες επιθέσεις τους. Ο Δούμτσης επιχείρησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τσούτσης με κεφαλιά «ψαράκι» νίκησε τον Μουζάκη για το 1-0. Στο 38' οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν με εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, για να φτάσουν στην ισοφάριση στο 42', όταν ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Αννιτσάκης με κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι πράσινοι πήραν ξανά το προβάδισμα. Ήταν το 56' όταν ο Νικολόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Σουλάι με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα καταγράφηκε λίγος χρόνος καθαρού παιχνιδιού, με τους Ροδίτες να διαφυλάσσουν τα μετόπισθεν και να κρατούν το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε. Να αναφερθεί ότι στο 87' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νικολόπουλος.

Διαιτητές: Χρόνης (Δυτικής Αττικής), Σούζας-Τσέλιος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Τρόκα, Σουλάι, Μάγκας (68' λ.τρ. Κανταρτζής), Στεργίου, Μουζακίτης (73' Τζουανάκης), Τσούτσης, Δούμτσης, Κάμπα (79' Μαντίκος), Μανουσάκης, Γκουέδες, Νικολόπουλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου (75' Καρλίτος), Ποτουρίδης, Γκαντσίερ, Νάστος, Αννιτσάκης (75' Μουκίδης), Νικολάου (57' Δερμιτζάκης), Μακρής, Αποστολόπουλος (88' Άνθης), Ντινιωτάκης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares