Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 14:52

Ισοπαλία ανάμεσα σε Πόρο και Φωστήρα

Ήθελαν αμφότεροι διακαώς τη νίκη. Ο μεν Πόρος για να πλησιάσει τις θέσεις της σωτηρίας, ο δε Φωστήρα για να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή.

Το τελικό 0-0 φαντάζει «άχαρο» για τις δύο ομάδες, με τους Κρητικούς να μένουν παραπονούμενοι από τον βαθμό, αλλά και από μία διαιτητική απόφαση που -όπως υποστηρίζουν- αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Ήταν το 91ο λεπτό όταν ο Καστελλιανάκης γύρισε το σώμα του και σούταρε, ο Φυλακτός απέκρουσε, ο Φρρόκου που ακολουθούσε τη φάση πλάσαρε από κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης οφσάιντ. Ήταν η απόφαση που προκάλεσε ένταση και που είχε ως συνέπεια αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης να αντικρίσει για δεύτερη φορά κίτρινη κάρτα ο Παπαδομιχελάκης και να αποβληθεί. Λίγο νωρίτερα, στο 88ο λεπτό, είχε μείνει με δέκα παίκτες η ομάδα του Ταύρου λόγω αποβολής του Λώλου με δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ, ενώ στο 60ο λεπτό δεν είχε μετρήσει άλλο ένα γκολ του Πόρου για οφσάιντ, όταν ο Καστελλιανάκης με το σώμα του σκόραρε έπειτα από διαγώνιο σουτ του Μέμου.

Διαιτητές: Ζέστας (Πειραιά), Τραουδάς (Πιερίας)-Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μπάμπης (79' Σημαιάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Κουτάντος, Καλαμιώτης, Μέμος (72' Φρρόκου), Γροσδάνης (79' Σένκα), Καλαϊτζάκης, Πολ, Γκρόθουνσεν (46' Καστελλιανάκης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Λώλος, Παπατζίκος (46' λ.τρ. Ανδριόπουλος), Πεχλιβανίδης, Ξενοπαναγός, Χριστόπουλος (80' Αλέξης), Θεοδωρίδης, Κρητικός, Πηνιώτης (73' Τζιάτζιος), Φέκκας.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares