Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 17:06

Μόνος πρώτος ο Αιολικός

Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησε ο Αιολικός το «στραβοπάτημα» του Πανιωνίου στην Κω και έμεινε πάλι μόνος στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης υποδέχθηκε την ΑΕ Ερμιονίδας, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0, στην επιστροφή του Θ. Γιακαλή στο νησί ως αντιπάλου. Στο 21ο λεπτό ο Μακρής με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να «αγγίζουν» την ισοφάριση σε προσπάθεια του Τρέσα που σταμάτησε στο δοκάρι. Εν τέλει, το δεύτερο γκολ ήρθε επίσης από τους νησιώτες, με τον Κανελλόπουλο να το σημειώνει με σουτ στο 39' έπειτα από ασίστ του Αποστολόπουλου (2-0). Στο δεύτερο μέρος η Ένωση προσπάθησε να μπει στο ματς, όμως στο 83' ο Αιολικός σφράγισε το «τρίποντο» χάρη σε πλασέ του Ντινιωτάκη, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τα κυανόλευκα (3-0).

Διαιτητές: Τουλούμης, Ιωάννου (Εύβοιας)-Παπαδόπουλος (Πειραιά)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου (76' Ντινιωτάκης), Ποτουρίδης, Μωραΐτης, Γκαντσίερ, Αντωνίου (82' Νικολάου), Δερμιτζάκης (66' Μουκίδης), Μακρής, Αποστολόπουλος (76' Ανθής), Στεφάνοβιτς (76' Αννιτσάκης)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Πονηρός, Κοτσοβός, Μηλιώτης, Βιρβίλης, Νικολόπουλος (88' Κάλα), Τριμπόνιας, Τσόφλιος, Τρέσα (88' Φουρνάρος), Άντουριτς, Μαστοράκης (80' Λαντίκας), Γκαμάνης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares