Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 16:28

Έχασε «έδαφος» ο Εθνικός Πειραιά

Για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε αήττητος ο Εθνικός, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει και τη νίκη που θα του επέτρεπε αφενός να «ξεκολλήσει» από τη γραμμή του υποβιβασμού, αφετέρου να παραμείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις στον 5ο όμιλο.

Η ομάδα του Πειραιά περιορίστηκε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο Μαρτινέγκο με τον Πόρο, έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε πάθος και αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί παρέμεινε εντός της επικίνδυνης ζώνης, παρά την αξιέπαινε προσπάθεια που καταβάλουν στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες «άγγιξαν» το γκολ, αρχικά οι φιλοξενούμενοι στο 82' όταν το σουτ του Μπερνιδάκη έφυγε μόλις άουτ και ακολούθως οι γηπεδούχοι στο 85' όταν ο Κούμπουλα απέκρουσε τα σουτ του Καλαμιώτη και του Καστελλιανάκη, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητές: Κυριακίδης, Καφεσάκης-Εγγλέζος (Λασιθίου)

ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Σημαιάκης (58' Νάκας), Καλαϊτζάκης, Παπαδομιχελάκης, Πολ, Κουτάντος, Μέμμος (81' Φρρόκου), Καστελλιανάκης, Πήλιος, Καλαμιώτης, Σένκα (61' Γκρούθουνσεν)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Παπαγεωργίου, Μαλάι (86' Κατσογιάννης), Νταλακούρας (73' Δρόσης), Σταύρου, Σάμιος, (86' Πλουμάτος) Μακρυγιάννης (64' Μπερνιδάκης), Αντωνίου (73' Θεοδώρου).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares