Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 18:02

Απέκτησε τον πρωταθλητή Κρητικό ο Άρης Πετρούπολης

Οι -πρωτόγνωρα- μικρές αγωνιστικές και βαθμολογικές αποστάσεις στον 5ο όμιλο της φετινής Γ' Εθνικής δυσκολεύουν τις εκτιμήσεις για το υπόλοιπο της σεζόν και τη... διανομή πιθανοτήτων στις μάχες του τίτλου και της σωτηρίας.

Σχεδόν... όλοι μπορούν να «ονειρεύονται» κατάκτηση πρωταθλήματος, αλλά συγχρόνως έχουν τους λόγους τους και να ανησυχούν για την παρουσία τους στην Κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Στον Άρη Πετρούπολης, για να έχουν το... κεφάλι τους ήσυχο, εντάσσουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά από πρωταθλητισμό (χρειάζεται και στις δύο περιπτώσεις...) και οι οποίοι έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Με τα ερυθροκίτρινα των νεοφώτιστων και υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου θα αγωνιζεται από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Κρητικός, πρωταθλητής με τη φανέλα της Ηλιούπολης μόλις την περασμένη σεζόν, αλλά και παρών στην επιστροφή της φέτος στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι παραστάσεις του 30χρονου άσου είναι τέτοιες, που δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης των αγωνιστικών κερδών που μπορεί να έχει μία ομάδα της Κατηγορίας, με την ένταξή του στο ρόστερ της. Άνοδο είχε πανηγυρίσει και με την προηγούμενη ομάδα του, την Καλλιθέα, τη σεζόν 2019-20, αγωνιζόμενος στη Super League 2 και με τη δική της φανέλα. Πρωτάθλημα είχε κατακτήσει και με τον Εθνικό τη σεζόν 2017-18, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία για τρεις σεζόν με τα χρώματα του Ιωνικού.

Ο Κρητικός ξεκίνησε τη διαδρομή του από τα τμήματα υποδομής του Χαϊδαρίου και έχει αγωνιστεί, επίσης, σε ΠΑΟ Ρουφ, Ατρόμητο Πειραιά και Διαγόρα Ρόδου.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares